Judith Hendrix

Vier jaar geleden zat ik er doorheen op mijn werk, voelde me ongelukkig en wist diep in mijn hart dat verandering nodig was. “Toevallig” zag ik een advertentie die mijn aandacht trok. Deze was van de Academie voor Holistisch Coachen. Ik meldde me aan voor de open dag en eenmaal daar wist ik het: dit is wat ik wil doen!

Een week later begonnen de eerste lessen en deze voelden voor mij echt als thuiskomen. Een fijne klas met gelijkgestemden, prettige docenten en boeiende lesstof. Onderwerpen die me aan het denken en voelen zetten, waardoor ik steeds dichter bij mezelf, mijn kern en mijn intuïtie kwam te staan. De opleiding was voor mij een reis, een tocht met pieken en dalen. Ik heb hele mooie momenten mogen ervaren, met het gevoel van persoonlijke overwinningen. Daarnaast waren er ook heftige periodes waarin ik me af vroeg of het wel goed zou komen met me. Dit alles maakte mijn reis juist zo compleet. De lessen, fijne gesprekken met klasgenoten, waardevolle intervisiebijeenkomsten en goede begeleiding van de docenten maken dat ik terugkijk op een leerzame periode die ik voor geen goud had willen missen.

Tijdens de opleiding heb ik geleerd om steeds weer op mezelf te vertrouwen. Ik geloof er volledig in dat alle antwoorden in ons zelf zitten. Het is dan ook mijn missie om anderen te begeleiden op de weg naar hun eigen antwoorden. Zo lang je maar naar jezelf, jouw gevoel en je eigen intuïtie luistert, begeef jij je op het juiste pad. Op jouw unieke pad. Het pad dat niemand anders kan lopen, behalve jij zelf. Het pad waar niemand over kan oordelen. Jij bent de enige die precies weet wat jouw pad is. En hoe je dat dient te gaan. Soms heb je alleen even wat hulp nodig om de richting van jouw pad te zien, te voelen, te horen, te bepalen of om er ruimte voor te maken.

Wat aan het begin van deze opleiding nog onmogelijk leek, is inmiddels werkelijkheid geworden. Mijn eigen praktijk als holistisch coach, speciaal gericht op vrouwen, is een feit. Vanuit mijn fijne praktijkruimte in Limburg, aan de rand van het bos in Maasbree, begeleid ik mensen op hun levenspad. Je kunt bij mij terecht als je niet lekker in je vel zit, wanneer je het gevoel hebt dat je uit balans bent of als je ontevreden of onzeker bent over jezelf. Door o.a. gesprekken, ademhalingsoefeningen, visualisaties en wandelcoaching breng ik je weer in contact met jezelf, met jouw gevoel en met je intuïtie. Jouw probleem wordt daardoor op een diepere laag geraakt, een laag die je zelf nog niet had ontdekt. Op deze manier wordt jij je bewust van je gedrag, je gevoel en je patronen en kun je hierin verandering aanbrengen.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op mijn website, of stuur me een bericht.

Liefs,

Judith

www.judithhendrix.nl

info@judithhendrix.nl