Tineke Roos-van den Burg

Mijn naam is Tineke Roos-van den Burg. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor WellnessCoaching (tegenwoordig de Academie voor Holistisch Coachen genaamd) in Amersfoort.

De reden dat ik met deze opleidingen ben begonnen is heel divers. De belangrijkste reden was om er achter te komen hoe een mens in elkaar zit en waarom ik reageer zoals ik reageer. Ik wilde dit eerst op mezelf toepassen, met als doel mentaal en fysiek sterker te worden en rust en balans te vinden.

www.gewoonroos.nl
gewoonroos@casema.nl

Het gevolg is dat ik in 2010 “Gewoon Roos!” heb opgericht, een sfeervolle praktijk aan huis voor lichaamsgerichte coaching en massages. Bij “Gewoon Roos!” kun je terecht voor diverse behandelingen en gesprekken. Je vindt er persoonlijke aandacht, warmte, rust en vertrouwen. Kernwaarden die voor mij heel belangrijk zijn.

Ik ben geboren in Amersfoort, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Na jaren gewerkt te hebben als secretaresse, leidinggevende van marketing-service afdelingen in commerciële organisaties, heb ik de afgelopen jaren gewerkt in een consumenten organisatie waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de planning van ca. 140 buitendienst medewerkers en het opleiden van nieuwe medewerkers.