STAP subsidieregeling – Voor al onze opleidingen en cursussen is er de subsidieregeling ‘STAP-budget’ waarmee je maximaal € 1.000,- per jaar van de gemaakte studiekosten vergoed kunt krijgen. Aanvragen doe je via het UWV

Online

Opleiding BasisCoach

BasisCoach

Online coachingsopleiding waarin je leert mensen te begeleiden naar meer innerlijk welbevinden. Met theorie, gespreksvaardigheden, coachingstechnieken en veel kennis en ervaring uit de praktijk zodat je er direct mee aan de slag kunt!

Stress & Burn-out Specialist

In de online opleiding Stress & Burn-out Specialist leer je alle benodigde kennis om mensen te kunnen adviseren op het gebied van stress, burn-out en ontspanning. Inclusief een ruim aan bod aan ademhalings- en ontspantechnieken!

Voeding & Gedrag Adviseur

In de online opleiding Voeding & Gedrag Adviseur leer je alle benodigde kennis om mensen te kunnen adviseren op het gebied van gezonde voeding. Inclusief de belangrijkste instrumenten om jou en de mensen die je helpt hierbij de ondersteunen!

HormoonSpecialist

Hormonen spelen een rol in elke fase van ons leven. Maar hoe werken hormonen nou precies? Waar komen ze vandaan en wat is de werking ervan? Wat zijn de effecten van verstoringen in onze hormoonhuishouding? En wat kan je er aan doen? In deze online opleiding ‘Hormoonspecialist’ krijg je antwoord op bovenstaande vragen. Voor iedereen die interesse heeft in dit fascinerende onderwerp en voor alle professionals die hun cliënten willen adviseren en ondersteunen bij hormoon-gerelateerde klachten.

slaap

SlaapExpert

Slaap is een randvoorwaarde voor een creatief, energiek en gezond leven. En toch lijdt bijna de helft van ons aan een chronisch slaaptekort. Hoe komt dat? En wat zijn daarvan de gevolgen? Wat is eigenlijk ‘voldoende en goed slapen’ en wat kan je er aan doen om dat te bereiken? In deze online opleiding ‘SlaapExpert’ krijg je antwoord op bovenstaande vragen. Voor iedereen die interesse heeft in dit fascinerende onderwerp en voor alle leefstijl- en gezondheidsprofessionals die hun cliënten willen adviseren en ondersteunen bij slaap-gerelateerde klachten.

Liefdevol Leven

De online cursus Liefdevol Leven leidt je de weg naar een liefdevol leven voor jezelf. Acht levensthema’s die jij zeker herkent in jouw eigen leven, zijn hierin verwerkt. Net zoals de instrumenten die je heel praktisch helpen om stappen te zetten. Naar een liefdevoller leven voor jezelf! 

Opleiding BasisCoach

Verdiepingsmodule LeefstijlCoaching voor professionals

Twee inspirerende dagen over actuele leefstijlthema’s, zoals darmen, afvallen, sport & voeding, energiemanagement, stress & burn-out, overgang & voeding.

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!