Sluit de coachopleiding Liefdevol Leven aan bij mijn interesse?

Wil jij ook een goed beeld krijgen van de coachopleiding Liefdevol Leven en van de Academie voor Holistisch Coachen? Neem dan deel aan een gratis Introductiewebinar dat je volgt vanachter je computer, laptop of smartphone. Lukt het niet deze te volgen of heb je specifieke vragen, stel deze dan aan Mark van Riel via markvanriel@holistischcoachen.nl of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Na inschrijving voor de opleiding volgt een persoonlijk kennismakings- en intakegesprek met Mark van Riel. Dit gesprek vindt plaats op onze locatie in Bilthoven.Schrijf je nu in voor het introductiewebinar!

Datum: donderdag 28 maart 2019
Start: 20.30 uurJTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZlbWJlZC53ZWJpbmFyZ2Vlay5jb20lMkZhc3NldHMlMkZlbWJlZC1mcmFtZS5qcyUyMiUyMGRhdGEtd2ViaW5hciUzRCUyMjg4OTVlMmZjZDZjYTdlM2QwZWY2MDY0NGY5YjdhNGQ2NmVlMzM3MTRkY2M2ODExZTdkJTIyJTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!