Bedankt voor je aanmelding voor het Introductiewebinar

Fijn dat je je hebt aangemeld voor het Introductiewebinar van de opleiding Holistisch Coachen. Dit webinar volg je samen met mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding Holistische LeefstijlCoaching. Dat komt omdat deze opleidingen grotendeels identiek zijn. Het enige verschil zijn de 8 lesdagen over voeding en beweging. Houd daar dus ook rekening mee als je het webinar bekijkt.

De bevestiging van jouw aanmelding ontvang je via de mail.

Datum: dinsdag 18 april 2023

Tijd: 20.00 – 22.00 uur

Het webinar maak je mee vanachter je PC, laptop of smartphone. Voorafgaand aan het webinar ontvang je op de dag van het webinar een reminder met de link naar het webinar.

Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan gerust. Ik hoor graag van je.

Tot bij het Introductiewebinar!


Mark van Riel

info@holistischcoachen.nl
085-4019660


Voor veel mensen is het kiezen voor een opleiding een lastig proces. Vind je het ook lastig om keuzes te maken? Kijk hier wat Mark van Riel, directeur van de Academie voor Holistisch Coachen, daarover te zeggen heeft.

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!