Schrijf je nu in voor het gratis Introductiewebinar voor de opleiding Holistische LeefstijlCoaching!

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde LogoNRTO

Wil jij ook een goed beeld krijgen van de opleiding Holistische LeefstijlCoaching en van de Academie voor Holistisch Coachen? Neem dan deel aan een gratis Introductiewebinar dat je volgt vanachter je computer, laptop of smartphone. 

Een spontane reactie van Blanche, die het webinar onlangs heeft gevolgd:
Beste Mark, ik heb het webinar als zeer positief ervaren. Je bent een prettige persoon om naar te luisteren, je geeft op een leuke manier informatie zonder langdradig op onderwerpen in te gaan. Fijn ‘to the point’.
Ik dacht vooraf dat een webinar van 2 uur best lang zou zijn, echter met de videofilmpjes van docenten en oude deelnemers van de opleiding was het prima te volgen en vloog de tijd voorbij. Dank voor de tijd en de informatie!
Blanche 

Lukt het niet deze te volgen of heb je specifieke vragen, stel deze dan aan Mark van Riel via markvanriel@holistischcoachen.nl of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Schrijf je nu in voor het Introductiewebinar Holistische LeefstijlCoaching!

Datum: dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 20.00 – 22.00 uur

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Academie voor Holistisch Coachen om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Bedankt, heel interessant

- Peter

Het was een fijn en inzichtgevend webinar gisteravond! De energie sluit aan bij mijn leer-en levenservaring. Ik heb wel duidelijk dat ik graag de opleiding wil volgen. Mijn gezonde levensstijl en al geleerde vaardigheden met elkaar leren combineren, verdiepen en doorgeven. Vooral het werken met leeftijdgenoten, zie ik voor me. Wat ik vooral herken, en fijn vind, is de rust vanuit het in-contact zijn met je gevoel en intuïtie, wat ik voelde gisteravond tijdens het webinar, de filmpjes met de docenten en de ervaringen van de deelnemers.

- Amalin

Ja ik heb genoten van je webinar, echt super!!!!

- Selma

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.