Schrijf je nu in voor het gratis Introductiewebinar voor de opleiding Holistische LeefstijlCoaching!

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde LogoNRTO

Wil jij ook een goed beeld krijgen van de opleiding Holistische LeefstijlCoaching en van de Academie voor Holistisch Coachen? Neem dan deel aan een gratis Introductiewebinar dat je volgt vanachter je computer, laptop of smartphone. 

Lukt het niet deze te volgen of heb je specifieke vragen, stel deze dan aan Mark van Riel via markvanriel@holistischcoachen.nl of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Schrijf je nu in voor het Introductiewebinar Holistische LeefstijlCoaching!

Datum: dinsdag 26 september 2023
Tijd: 20.00 – 22.00 uur

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Academie voor Holistisch Coachen om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Bedankt, heel interessant

- Peter

Het was een fijn en inzichtgevend webinar gisteravond! De energie sluit aan bij mijn leer-en levenservaring. Ik heb wel duidelijk dat ik graag de opleiding wil volgen. Mijn gezonde levensstijl en al geleerde vaardigheden met elkaar leren combineren, verdiepen en doorgeven. Vooral het werken met leeftijdgenoten, zie ik voor me. Wat ik vooral herken, en fijn vind, is de rust vanuit het in-contact zijn met je gevoel en intuïtie, wat ik voelde gisteravond tijdens het webinar, de filmpjes met de docenten en de ervaringen van de deelnemers.

- Amalin

Ja ik heb genoten van je webinar, echt super!!!!

- Selma