Schrijf je nu in voor het gratis Introductiewebinar!

Wil jij ook een goed beeld krijgen van de geaccrediteerde opleiding LeefstijlCoach (BLCN)? En wil je weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van deze opleiding? Neem dan deel aan het gratis Introductiewebinar dat je volgt vanachter je computer, laptop of smartphone. Zodat jij de juiste keuze maakt voor de opleiding die bij jou past!

Een spontane reactie van Blanche, die het webinar onlangs heeft gevolgd:
Beste Mark, ik heb het webinar als zeer positief ervaren. Je bent een prettige persoon om naar te luisteren, je geeft op een leuke manier informatie zonder langdradig op onderwerpen in te gaan. Fijn ‘to the point’.
Ik dacht vooraf dat een webinar van 2 uur best lang zou zijn, echter met de videofilmpjes van docenten en oude deelnemers van de opleiding was het prima te volgen en vloog de tijd voorbij. Dank voor de tijd en de informatie!
Blanche 

Dit webinar is een gecombineerd webinar van de opleidingen LeefstijlCoach, Holistische LeefstijlCoaching en Holistisch Coachen.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Academie voor Holistisch Coachen om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Schrijf je nu in voor het Introductiewebinar 'LeefstijlCoach'!

Datum: dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 20.00 – 22.00 uur.

Wil jij ook een goed beeld krijgen van de geaccrediteerde opleiding LeefstijlCoach (BLCN)? En wil je weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van deze opleiding? Neem dan deel aan het gratis Introductiewebinar dat je volgt vanachter je computer, laptop of smartphone. Zodat jij de juiste keuze maakt voor de opleiding die bij jou past! Een spontane reactie van Blanche, die het webinar onlangs heeft gevolgd: Beste Mark, ik heb het webinar als zeer positief ervaren. Je bent een prettige persoon om naar te luisteren, je geeft op een leuke manier informatie zonder langdradig op onderwerpen in te gaan. Fijn ‘to the point’. Ik dacht vooraf dat een webinar van 2 uur best lang zou zijn, echter met de videofilmpjes van docenten en oude deelnemers van de opleiding was het prima te volgen en vloog de tijd voorbij. Dank voor de tijd en de informatie! Blanche  Dit webinar is een gecombineerd webinar van de opleidingen LeefstijlCoach, Holistische LeefstijlCoaching en Holistisch Coachen.

Wil je nu al je vragen stellen? Dat kan, via de mail aan 

Mark van Riel: markvanriel@holistischcoachen.nl

Dank je wel Mark voor alle info, boeiend webinar.

- Anja

Fijn om erbij te zijn.

- Pascal

Hartelijk dank! Top webinar. Met wat geluk tot snel!

- Majida

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.