Dore Kemmeren

Docent Coachingsvaardigheden

Je lichaam liegt nooit, de kunst is vooral te leren herkennen wat het jou vertelt. Je hoofd kan van alles willen, maar jouw lichaam geeft aan wat er werkelijk is en wat je wilt. En zo blijken alle antwoord toch echt in onszelf te liggen. Hoe mooi is het wel niet om met dit uitgangspunt te mogen werken en te mogen leven!

Dore Kemmeren

Verbinding tussen lichaam en geest

Bewegen, yoga, koken en tijd doorbrengen met mijn vrienden en familie, daar vul ik mijn dagen graag mee. Mijn passie voor coaching is ontstaat tijdens mijn opleiding tot ergotherapeut en is gegroeid in mijn werk als docent en studentbegeleider op het HBO. Ik ben mij steeds meer gaan realiseren hoe sterk de verbinding tussen lichaam en geest is. Luisteren naar de signalen van mijn lichaam, emoties de ruimte geven en echt leren voelen! Dat wilde ik verder uitbouwen en gaan overdragen aan anderen en zo kwam de opleiding tot yogadocent op mijn pad. De opleiding tot Holistisch Coach op de Academie voor Holistisch Coachen die ik vervolgens volgde bleek één van de beste keuzes die ik ooit hebt gemaakt. De Academie voelt voor mij sinds dag 1 als thuiskomen, hier mag ik verbinding maken met gelijkgestemde. Eerst als student en nu als docent. Ik ervaar dit dagelijks als een cadeau.

Tijdens de Coachingvaardigheden lessen streef ik naar het creëren van een veilige en open leeromgeving met aandacht voor ieders uitdaging in het proces van het worden van een luie coach. Oefenen en doen spelen hierin een grote rol, zo kom je van alles tegen wat jouw als coach wel… en niet dient. Door dit aan te gaan geef je jezelf de kans om je niet alleen als coach maar ook als mens te ontwikkelen. Alles hangt tot slot met elkaar samen.

In mijn huidige werk als arbeidscoach en holistisch coach, docent op het HBO en voor de Academie leer ik dagelijks weer iets over mijzelf. En daarmee heb ik mijn doel voor nu bereikt: mijn leven zo inrichten dat ik naast rust vanuit verbinding mij mag blijven ontwikkelen. Wie weet wat ik dus van jou zal leren op de Academie 😊.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.