Trees Zegers

Ik heb nogal wat werkomgevingen en functies gehad, van consultant tot danslerares, van commercieel manager tot manager van artiesten. Veel verschillende uitdagingen met een gemeenschappelijke deler: samenwerken met mensen. Mensen zijn mijn passie.

Na de opleiding Holistisch LeefstijlCoaching bij de Academie wist ik wat mijn volgende stap zou zijn en heb ik mijn eigen praktijk opgericht: IK-zaken.

Trees Zegers

Alles wat ik heb ervaren en heb geleerd kan ik kwijt in mijn werk als holistisch coach en trainer. Ik begeleid mensen naar een gezonde leefstijl, naar innerlijke rust en acceptatie, naar ‘thuis komen’ bij zichzelf.

Naar aanleiding van de genderproblematiek van mijn jongste heb ik me jarenlang verdiept in wat er leeft bij mensen in de LHBTQI+ communities. Uiteindelijk heeft dat er toe geleid dat ik als Queer-coach mensen begeleid die worstelen met (de gevolgen van) hun gender- of seksuele identiteit. Ook ouders, partners en kinderen die hiermee te maken hebben, begeleid ik.
De zoektocht naar wie je bent, alles wat je op die weg tegenkomt én de drive om het leven te leven, is voor mij een enorme inspiratie.

Bij de Academie voor Holistisch Coachen verzorg ik de lessen ‘Beweging & Gedrag’ met veel plezier. Tijdens mijn eigen opleiding genoot ik altijd volop van de lesdagen en reed ik vol inspiratie en inzichten na een lesdag huiswaarts.

Ik vind het een uitdaging om als leefstijldocent mijn steentje bij te dragen aan wat de Academie uitdraagt: een opleidingsinstituut waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, waar je veel leert over jezelf in een veilige omgeving en waar je uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen.

Voor mezelf geldt dat ik heb geleerd wat er écht toe doet: lief zijn voor mezelf en lief zijn voor anderen.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.