Workshop Heel je Innerlijke criticus

Een dag speciaal voor jou met 3 gelijkgestemden waarin je kennismaakt met jouw innerlijke criticus en innerlijke hulpbron. Op een persoonlijke, intensieve en liefdevolle manier. Zodat je aan het einde van deze dag jezelf hebt bevrijd van oude patronen en overtuigingen.

Wat maak je mee?

 • Ervaar wat het met je doet dat je innerlijke criticus jouw zinnen uitspreekt.
 • Erken de gevoelens en lichaamssignalen die dit bij je oproept.
 • Maak kennis met je innerlijke hulpbron en beschermer en besef dat je nooit alleen bent, dat er altijd hulp voor jou is.

Hoe?

In een kleine groep van 4 deelnemers onder leiding van Marieke Anne Kamp begin je de dag met het delen van jouw onderwerp of hulpvraag. Vervolgens krijgt iedereen een opstelling met zijn of haar innerlijke criticus en innerlijke hulpbron. Na elke sessie bespreken we onze ervaringen met elkaar en is er een pauze. Aan het einde van de dag geeft Marieke Anne een afgestemde helende ontspansessie en evalueren we samen wat jij meeneemt uit deze dag in je dagelijkse leven.

1 week van tevoren is er mailcontact met een opdracht om het proces in gang te zetten en 1 week na de workshop heb je een telefonisch nagesprek met Marieke Anne.

Spreekt je dit aan en wil jij ook de helende liefdevolle kracht van deze workshop ervaren? Schrijf je dan snel in voor deze ééndaagse workshop op maandag 14 oktober , op dinsdag 12 november 2019 of op donderdag 23 januari 2020.

Enkele reacties van deelnemers na het volgen van de workshop Heel je Innerlijke Criticus:

Sinds ik heb deelgenomen aan de workshop Heel je Innerlijke Criticus, is hij naar de achtergrond verdwenen en geef ik mijn hulpbron meer ruimte. Ik was vergeten hoe bemoedigend en troostend die is! De krachtige en liefdevolle aanwezigheid van mijn hulpbron heeft mij geholpen mijn angsten te overwinnen en ik ben milder en meer ontspannen. Ik straal weer!
Ik heb deelgenomen aan de workshop “Heel je Innerlijke Criticus”. De deelname heeft er bij mij toe bijgedragen dat ik geen hinder meer ondervind van mij criticus. Hij “mijn innerlijke criticus”, is er nog wel maar ik heb hem niet meer nodig. Ook heeft het mij geholpen om in verbinding te komen met mijn hulpbronnen, wat ik nu een aantal maanden na de workshop nog steeds als erg fijn ervaar.
Ik heb deze bijzondere workshop aan het begin van mijn opleiding gevolgd. Voor mij een perfecte combinatie. De workshop heeft me echt naar mijn gevoel gebracht, nieuwe inzichten opgeleverd, en het liefdevol leven programma een kickstart gegeven. Ik heb afgelopen weken echt mogen ervaren dat het doorwerkt en beklijft! Door de fijne setting, de kleine groep en de begeleiding van Gwen en Marieke is het echt mogelijk je open te stellen en te ervaren wat er gebeurt.
 • Locatie en data opleidingsdagen

  De locatie van de bijeenkomst is Professor Bronkhorstlaan 10 gebouw 86, 3723 MB in Bilthoven. De bijeenkomst duurt van 10.00 – 17.00 uur. Je kunt kiezen uit de volgende data:

  • Maandag 14 oktober 2019
  • Dinsdag 12 november 2019
  • Donderdag 23 januari 2020
 • Kosten deelname

  De investering bedraagt 185 euro inclusief koffie en thee (vrij van BTW). Voor de lunch zorg je zelf.

INSCHRIJVEN maandag 14 oktober 2019

INSCHRIJVEN dinsdag 12 november 2019

INSCHRIJVEN donderdag 23 januari 2020

Docent(en)

Marieke Anne Kamp

Dit leer je
 • Hoe werkt jouw Innerlijke criticus?
 • Wat heeft hij jou te vertellen?
 • Waarom doet hij dat?
 • Wat is jouw Innerlijke hulpbron?
 • En hoe kan je die voortaan inzetten?
Startdata

14 oktober 2019, 12 november 2019, 23 januari 2020