Renate Peters

In November 2014 heb ik na een intensief en boeiende opleiding mijn diploma als Holistisch Life Coach behaald.

Naast de theorie en praktijklessen in coachingsvaardigheden  is het ook op het gebied van mijn eigen  persoonlijke bewustwording een waardevolle  groeiperiode geweest.

Het bijzondere  van deze opleiding is dat door de verschillende coachingstechnieken die worden aangeboden je de kans krijgt om tijdens de studie te ervaren met welke manier van coachen je de meeste affiniteit hebt.

De lessen in ademhalings- en ontspanningstechnieken heeft op mij diepe indruk gemaakt en gebruik ik nu als een waardevolle aanvulling in mijn coachingspraktijk.

Inmiddels werk ik als intuïtief holistisch life coach en werk ik vanuit mijn praktijk aan huis, maar ook via Skype- en wandelcoaching.  Ik bekijk de hulpvraag vanuit het holistische oogpunt,  met aandacht voor het denken, het voelen en het lichamelijk en energetisch welbevinden. Mijn focus ligt hierbij vooral op het opsporen van beperkende overtuigingen en het helpen loslaten hiervan.  Tevens maak ik als coach deel uit van een Lymeplatform en begeleid ik cliënten op het mentale vlak bij de ongemakken die de ziekte van Lyme met zich mee brengt.

Voor meer informatie over wie ik ben en over mijn verschillende werkwijze ben je van harte welkom op mijn website.

www.coachingbyrenate.nl

coachingbyrenate@gmail.com