Boke Dekker

Ik ben Boke, een avontuurlijke geest en voormalig fysiotherapeut die haar koers verlegde naar holistisch leefstijlcoaching. Mijn camper is nu mijn praktijk, waar ik je begeleid naar een gezondere leefstijl en een vitaal, vrij leven. 

Ik ben gek op kamperen, wandelen, fietsen en snowboarden. Als ik niet buiten ben, vind je mij in de keuken om te koken. Gedurende mijn opleiding Holistische LeefstijlCoaching, maakte ik een bijzondere reis naar binnen. Naar buiten presenteer ik mij graag als actief, stoer, eigenzinnig, daadkrachtig en loyaal; eigenschappen die me tot een fijne collega en vriendin maken. Mijn reis naar binnen omvatte het doorgronden van mijn tot nu toe gelopen pad, mee gekregen normen en waarden en familiepatronen. Dit was confronterend met buikpijn en nekpijn als reactie van mijn lichaam. Ik liet alcohol los, doseerde in sociale contacten en koos wat ik op dat moment nodig had om de richting op te groeien die ik wil.

Ik leerde verzachten, liefde te ontvangen en onvoorwaardelijk voor mezelf te kiezen zonder schuldgevoel. Ik heb gevochten, ik ben gevallen en weggerend. Door stil te staan en emoties toe te laten vond ik verlichting. Huilen, praten, dansen, schrijven, ademhalen, yoga en mediteren zijn nu mijn ingrediënten voor een vrij en gezond leven.

B-oké weerspiegelt zowel mijn liefde voor actief buiten zijn als mijn zachte kant, waar verstillen en zelfliefde samen komen. Hier deel ik mijn ervaring en begeleid ik je op jouw eigen reis naar vrijheid en gezondheid.

Laten we samen jouw pad naar vrijheid en welzijn verkennen. Klaar voor avontuur?

Bekijk mijn aanbod op mijn website:

www.b-oke.com

info@b-oke.com

Gezondheid geeft vrijheid