Over ons

Wie wij zijn?

Wij zijn Marieke Anne Kamp en Mark van Riel en samen met een team van bijzonder getalenteerde mededocenten geven wij vorm en inhoud aan de Academie voor Holistisch Coachen.

Marieke Anne is de Academie gestart in 2007 met als droom dat het opleiden van coaches een sneeuwbaleffect teweegbrengt.

“Hoe meer deskundigen er op de wereld rondlopen die zichzelf en anderen kunnen helpen te ontspannen en een kunstwerk van hun leven te maken, hoe mooier het leven op deze aarde wordt. Alleen met voldoende ontspanning, een fit lichaam en een kalme geest kun je je leven vormgeven op de manier waarvan jij gelukkig wordt.”

Binnen onze Academie kun je kiezen uit beroepsopleidingen en diverse trainingen waarmee je aan je eigen ontwikkeling werkt en op professioneel niveau anderen kunt helpen het beste uit hun leven te halen.

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Het team

De Academie voor Holistisch Coachen bestaat uit een gedreven team van docenten
Marieke Anne Kamp Array

“Bewustzijn en mezelf ontwikkelen, daar gaat het bij mij om. Mij bewust zijn of ik de juiste dingen doe,  hoe ik in verbinding ben met een ander, hoe het met mijzelf is. En vandaar uit mezelf  blijven ontwikkelen. En om te kunnen ontwikkelen is rust en aandacht nodig. Als oprichtster van de Academie voor Holistisch Coachen heb ik dit altijd voor ogen gehad.”

Millie van der Heijden Array

“Ik werk als vitaliteits- en leefstijlcoach vanuit mijn eigen praktijk ‘Een Goed Leven’. Daar begeleid ik mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Gezond eten, goed bewegen én voldoende ontspannen staan hierbij centraal. Dat doe ik via één op één coaching en middels het geven van trainingen en workshops. Zowel voor particulieren als bedrijven.”

Gwendolyn Visser-de Jong Array

Mijn naam is Gwendolyn Visser-de Jong. Ik verzorg de inschrijvingen voor de opleidingen, de facturen, de administratie rondom de opleidingen en ik beantwoord jullie vragen in de mailbox. Daarnaast ben ik jullie aanspreekpunt in het digitale leersysteem e-FLOW.

Mark van Riel Array

“Mijn leven bestaat uit het navolgen van mijn vele passies. Muziek is een hele belangrijke. Ik speel al van mijn 15e jaar basgitaar. De laatste jaren speel ik in een bluesband en in de weekends treden wij regelmatig op in kroegen en op festivals in het hele land. Kippenvel krijgen en bezorgen door live muziek te maken is en blijft een bijzonder hoogtepunt.”

 

Esteriek de Heij Array

“In beweging zijn en in verbinding zijn met mezelf en met anderen maakt mij blij en geeft me voldoening. In dat contact ervaar ik de vrijheid dat ik mezelf mag zijn. Mijn favoriete bewegingsvorm is yoga. In 2008 heb ik mijn opleiding tot yogadocent afgerond en sindsdien geef ik met veel plezier hatha yogalessen en ervaar ik wat de oefeningen mij brengen: rust, flexibiliteit en kracht.”

Anniek Sturm Array

“Mijn missie is om op grotere schaal mensen te inspireren en begeleiden naar een gezonde leefstijl. Dat doe ik -naast het begeleiden van individuele cliënten- door nieuwe gewichtsconsulenten en coaches op te leiden voor verschillende opleidingsinstituten als docent. Tevens ontwikkel en schrijf ik lesmateriaal en methodieken en verzorg ik nascholingen.
Bij de Academie voor Holistisch Coachen verzorg ik samen met Millie van der Heijden de lessen Voeding, leefstijl & gedrag in de opleiding Holistische LeefstijlCoaching. Daarnaast verzorg ik de lessen van de opleiding Gewichtsconsulent (BGN).”

Corrine Snijders-Caspers Array

“Bewegen is voor mij inmiddels meer dan een hobby. Ik kan niet meer zonder bewegen. Het is voor mij een essentieel onderdeel van mijn vitaliteit. Een belangrijke rol van de leefstijlcoach is: zorgen dat mensen gaan bewegen en dat ze de manier van bewegen vinden die bij ze past. Daartoe moet je mensen ook kunnen en durven uitdagen.

Judith Winkel Array

“Ik heb de opleiding ‘Holistisch Coachen’ gevolgd op deze Academie en heb de vervolgopleiding ‘Intuïtief coachen’ daar achteraan gedaan. Het voelde alsof ik thuis kwam. Mijn gevoelige en gevende kant bleek ineens niet meer een last maar juist mijn kracht. Wat ik voelde en ervaarde kon ik eindelijk benoemen en gebruiken in mijn eigen ontwikkeling en richting mijn cliënten.”