Wie wij zijn?

Wij zijn Marieke Anne Kamp en Mark van Riel en samen met een team van bijzondere getalenteerde mededocenten geven wij vorm en inhoud aan de Academie voor Holistisch Coachen.

Marieke Anne is de Academie gestart in 2007 met als droom dat het opleiden van coaches een sneeuwbaleffect teweegbrengt.

“Hoe meer deskundigen er op de wereld rondlopen die zichzelf en anderen kunnen helpen te ontspannen en een kunstwerk van hun leven te maken, hoe mooier het leven op deze aarde wordt. Alleen met voldoende ontspanning, een fit lichaam en een kalme geest kun je je leven vormgeven op de manier waarvan jij gelukkig wordt.”

Binnen onze Academie kun je kiezen uit beroepsopleidingen en diverse trainingen waarmee je aan je eigen ontwikkeling werkt en op professioneel niveau anderen kunt helpen het beste uit hun leven te halen.

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met het team!

Marieke Anne Kamp

“Bewustzijn en mezelf ontwikkelen, daar gaat het bij mij om. Mij bewust zijn of ik de juiste dingen doe, hoe ik in verbinding ben met een ander, hoe het met mijzelf is. En vandaar uit mezelf blijven ontwikkelen. En om te kunnen ontwikkelen is rust en aandacht nodig. Als oprichtster van de Academie voor Holistisch Coachen heb ik dit altijd voor ogen gehad.”

Mark van Riel

“Mijn leven bestaat uit het navolgen van mijn vele passies. Muziek is een hele belangrijke. Ik speel al van mijn 15e jaar basgitaar. De laatste jaren speel ik in een bluesband en in de weekends treden wij regelmatig op in kroegen en op festivals in het hele land. Kippenvel krijgen en bezorgen door live muziek te maken is en blijft een bijzonder hoogtepunt.”

Corrine Snijders-Caspers

“Bewegen is voor mij inmiddels meer dan een hobby. Ik kan niet meer zonder bewegen. Het is voor mij een essentieel onderdeel van mijn vitaliteit. Een belangrijke rol van de leefstijlcoach is: zorgen dat mensen gaan bewegen en dat ze de manier van bewegen vinden die bij ze past. Daartoe moet je mensen ook kunnen en durven uitdagen.

Millie van der Heijden

“Ik werk als vitaliteits- en leefstijlcoach vanuit mijn eigen praktijk ‘Een Goed Leven’. Daar begeleid ik mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Gezond eten, goed bewegen én voldoende ontspannen staan hierbij centraal. Dat doe ik via één op één coaching en middels het geven van trainingen en workshops. Zowel voor particulieren als bedrijven.”

Millie-van-der-Heijden

Esteriek de Heij

“In beweging zijn en in verbinding zijn met mezelf en met anderen maakt mij blij en geeft me voldoening. In dat contact ervaar ik de vrijheid dat ik mezelf mag zijn. Mijn favoriete bewegingsvorm is yoga. In 2008 heb ik mijn opleiding tot yogadocent afgerond en sindsdien geef ik met veel plezier hatha yogalessen en ervaar ik wat de oefeningen mij brengen: rust, flexibiliteit en kracht.”

Judith Winkel

“Ik heb de opleiding ‘Holistisch Coachen’ gevolgd op deze Academie en heb de vervolgopleiding ‘Intuïtief coachen’ daar achteraan gedaan. Het voelde alsof ik thuis kwam. Mijn gevoelige en gevende kant bleek ineens niet meer een last maar juist mijn kracht. Wat ik voelde en ervaarde kon ik eindelijk benoemen en gebruiken in mijn eigen ontwikkeling en richting mijn cliënten.”

Inge Dijk

Mijn naam is Inge Dijk. Ik verzorg de studentenadministratie voor de Academie voor Holistisch Coachen. Ik hou me voornamelijk bezig met het beantwoorden van vragen over e-Flow, het verwerken van wijzigingen in e-Flow en verder de praktische zaken rondom inschrijvingen.

Anniek Sturm

Mijn missie is om op grotere schaal mensen te inspireren en begeleiden naar een gezonde leefstijl. Dat doe ik -naast het begeleiden van individuele cliënten- door nieuwe gewichtsconsulenten en coaches op te leiden voor verschillende opleidingsinstituten als freelance docent.

Gerda Evenhuis

Ik neem deelnemers mee in verbinding met zichzelf. Iedereen ontmoet zijn/haar authentieke zelf. Ons lichaam, de gedachten, emoties en gevoelens zijn met elkaar verweven en hebben ons wat te vertellen. Dit luisteren naar ons zelf vraagt om rust en aandacht, zonder oordeel.

Esther Duine

Voor mij is de Academie voor Holistisch Coachen een community die mensen opnieuw bewust maakt dat zij zelf de motor zijn voor een gelukkig en gezond leven en die dit na hun opleiding met passie en plezier zelf uitdragen. En ik ben er één van. Als holistisch coach begeleid ik mensen bewuster te worden van wie ze werkelijk zijn.