Wie wij zijn?

Wij zijn Marie Anne Kamp en Mark van Riel en samen met een team van bijzondere getalenteerde mededocenten geven wij vorm en inhoud aan de Academie voor Holistisch Coachen.

Marie Anne is de Academie gestart in 2007 met als droom dat het opleiden van coaches een sneeuwbaleffect teweegbrengt.

“Hoe meer deskundigen er op de wereld rondlopen die zichzelf en anderen kunnen helpen te ontspannen en een kunstwerk van hun leven te maken, hoe mooier het leven op deze aarde wordt. Alleen met voldoende ontspanning, een fit lichaam en een kalme geest kun je je leven vormgeven op de manier waarvan jij gelukkig wordt.”

Binnen onze Academie kun je kiezen uit beroepsopleidingen en diverse trainingen waarmee je aan je eigen ontwikkeling werkt en op professioneel niveau anderen kunt helpen het beste uit hun leven te halen.

Academie voor Holistisch Coachen Mark en Marieke

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met het team!

Marie Anne Kamp

Marie Anne Kamp

“Bewustzijn en mezelf ontwikkelen, daar gaat het bij mij om. Mij bewust zijn of ik de juiste dingen doe, hoe ik in verbinding ben met een ander, hoe het met mijzelf is. En vandaar uit mezelf blijven ontwikkelen. En om te kunnen ontwikkelen is rust en aandacht nodig. Als oprichtster van de Academie voor Holistisch Coachen heb ik dit altijd voor ogen gehad.”

Mark van Riel

“Mijn leven bestaat uit het navolgen van mijn vele passies. Muziek is een hele belangrijke. Ik speel al van mijn 15e jaar basgitaar. De laatste jaren speel ik in een bluesband en in de weekends treden wij regelmatig op in kroegen en op festivals in het hele land. Kippenvel krijgen en bezorgen door live muziek te maken is en blijft een bijzonder hoogtepunt.”

Millie van der Heijden

Millie van der Heijden

“Ik werk als vitaliteits- en leefstijlcoach vanuit mijn eigen praktijk ‘Een Goed Leven’. Daar begeleid ik mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Gezond eten, goed bewegen én voldoende ontspannen staan hierbij centraal. Dat doe ik via één op één coaching en middels het geven van trainingen en workshops. Zowel voor particulieren als bedrijven.”

Esteriek de Heij

Esteriek de Heij

“In beweging zijn en in verbinding zijn met mezelf en met anderen maakt mij blij en geeft me voldoening. In dat contact ervaar ik de vrijheid dat ik mezelf mag zijn. Mijn favoriete bewegingsvorm is yoga. In 2008 heb ik mijn opleiding tot yogadocent afgerond en sindsdien geef ik met veel plezier hatha yogalessen en ervaar ik wat de oefeningen mij brengen: rust, flexibiliteit en kracht.”
Judith Winkel

Judith Winkel

“Ik heb de opleiding ‘Holistisch Coachen’ gevolgd op deze Academie en heb de vervolgopleiding ‘Intuïtief coachen’ daar achteraan gedaan. Het voelde alsof ik thuis kwam. Mijn gevoelige en gevende kant bleek ineens niet meer een last maar juist mijn kracht. Wat ik voelde en ervaarde kon ik eindelijk benoemen en gebruiken in mijn eigen ontwikkeling en richting mijn cliënten.”
Anniek Sturm

Anniek Sturm

“Mijn missie is om op grotere schaal mensen te inspireren en begeleiden naar een gezonde leefstijl. Dat doe ik -naast het begeleiden van individuele cliënten- door nieuwe gewichtsconsulenten en coaches op te leiden voor verschillende opleidingsinstituten als freelance docent.”

Gerda Evenhuis

Gerda Evenhuis

“Ik neem deelnemers mee in verbinding met zichzelf. Iedereen ontmoet zijn/haar authentieke zelf. Ons lichaam, de gedachten, emoties en gevoelens zijn met elkaar verweven en hebben ons wat te vertellen. Dit luisteren naar ons zelf vraagt om rust en aandacht, zonder oordeel.”

Esther Duine

Voor mij is de Academie voor Holistisch Coachen een community die mensen opnieuw bewust maakt dat zij zelf de motor zijn voor een gelukkig en gezond leven en die dit na hun opleiding met passie en plezier zelf uitdragen. En ik ben er één van. 

Barry Moberts

Barry Moberts

“Als energiewerker, docent en coach breng ik graag mensen in verbinding met hun ware zelf. Ik zie het als mijn missie om anderen te inspireren om op holistische wijze de beste versie van zichzelf te ontplooien en hun innerlijke doel te ontdekken. Dit doe ik graag met lucht en een lach!”

Angela Steemers

Angela Steemers

“Het is iedere keer weer enorm dankbaar om cliënten te coachen naar nieuwe inzichten, beperkende overtuigingen los te zien laten en een feest om ze hun doelen te zien bereiken. De opluchting, rust en nieuwe mogelijkheden die een cliënt dan ervaart, daar word ik blij van. Dat soort ervaringen gun ik jou ook.”

Corine van Westerloo

Corine van Westerloo

“Goed voor mezelf zorgen zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel staat bij mij op nummer 1. Het blijven herkennen en erkennen van mijn eigen lichaamssignalen geeft mij inzicht, verlichting, verruiming en vooral verbinding. Een krachtig instrument om te blijven groeien op alle niveaus. Het sluit ook aan bij hoe ik als mens ben. Ik hou van afwisseling, verschillende stukjes bij elkaar brengen. Soms serieus, dan weer met humor, rust en actie en vooral uiting geven aan alles wat er is.”

Dore Kemmeren

Dore Kemmeren

“In mijn huidige werk als arbeidscoach en holistisch coach, docent op het HBO en voor de Academie leer ik dagelijks weer iets over mijzelf. En daarmee heb ik mijn doel voor nu bereikt: mijn leven zo inrichten dat ik naast rust vanuit verbinding mij mag blijven ontwikkelen. Wie weet wat ik dus van jou zal leren op de Academie😊.”

Karen Ypenburg

Karen Ypenburg

“Mijn stip aan de horizon was mijn eigen praktijk in het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl. “

Désirée Smits

Désirée Smits

Samen met mijn partner en volwassen dochters woon ik aan de rand van de Veluwezoom. 

Leo van Woerden

Leo van Woerden

“Op de vrije universiteit ben ik opgeleid tot neurowetenschapper. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid, een slaap-expertise ontwikkelt en mijn leven gewijd aan het begrijpen van het menselijk brein.”

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.