Schrijf je nu in en ontvang het gratis Introductiewebinar Gewichtsconsulent (BGN)!

accreditatie BGNNRTO

Wil jij ook een goed beeld krijgen van wat het werken als gewichtsconsulent inhoudt? En van de opleiding Gewichtsconsulent (BGN)?

Anniek Sturm legt je dit graag uit. Zij is niet alleen docent van deze opleiding, ze is vanuit haar eigen praktijk al jarenlang actief als gewichtsconsulent en heeft tientallen mensen begeleid naar een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl. Iemand ‘uit de praktijk’ dus die je alles kan vertellen over het vak en over de opleiding. En die al jouw vragen graag beantwoordt.

Schrijf je hieronder in en ontvang direct de link naar het meest recente Introductiewebinar dat Anniek Sturm heeft verzorgd. En als je vragen hebt kan je die altijd aan haar stellen via info@holistischcoachen.nl. Veel kijkplezier! 

Anniek Sturm

Anniek Sturm

Schrijf je nu in en ontvang de link naar het meest recente Introductiewebinar Gewichtsconsulent (BGN)!

 

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Academie voor Holistisch Coachen om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Nogmaals dank Mark. Was heel informatief zo. Fijne manier hebben jullie hierin gekozen.

- Eveline

Het klinkt echt zo goed, je wordt er echt enthousiast van!

- Ilona

Bedankt! Ik heb me ingeschreven voor de opleiding.

- Linda

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.