Mark van Riel

Directeur en docent Coachingsvaardigheden

Mijn leven bestaat uit het navolgen van mijn vele passies. Muziek is een hele belangrijke. Ik speel al van mijn 15e jaar basgitaar. De laatste jaren speel ik in een bluesband en in de weekends treden wij regelmatig op in kroegen en op festivals in het hele land. Kippenvel krijgen en bezorgen door live muziek te maken is en blijft een bijzonder hoogtepunt.

Wat nog meer over mij?

Kunst is er ook één. Daarom vind je mooie schilderijen, zeefdrukken, en litho’s in onze lesruimtes, op kantoor en natuurlijk bij ons thuis. Heerlijk genieten, wegdromen of je afvragen wat de kunstenaar hier toch mee heeft bedoeld. Kunst heeft het allemaal in zich.

Mijn grote liefdes in mijn leven zijn mijn partner Marieke Anne en mijn 3 dochters. Stuk voor stuk bijzondere vrouwen die, als ze bij elkaar zijn, er een dolle boel van maken. Beetje druk maar bere-gezellig!

Sinds 1989 ben ik werkzaam geweest als organisatie-adviseur en heb ik veel organisaties van binnen mogen bekijken. Ook heb ik mensen van verschillend pluimage ontmoet. Die allemaal hun eigen verhaal hebben en hun eigen doelen nastreven. Bewust of onbewust. Naarmate ik meer ervaring kreeg in dit werk, werd ik steeds meer geïnteresseerd in die verhalen en doelen en dus in die mensen. En ben ik mij meer gaan toeleggen op individuele begeleiding van managers en medewerkers.

Coachingservaring overdragen

Bij de Academie voor Holistisch Coachen geef ik les in coachingsvaardigheden. Hier kan ik veel van mijn coachingservaring overdragen aan mensen die dit mooie vak willen leren. Daarbij werken wij concreet en vanuit het ‘hier en nu’. Goed leren luisteren, de juiste vragen stellen en een goede lichaamshouding zijn kernbegrippen hierbij. Bewust worden van jezelf om vervolgens bewust bezig te zijn met de ander. Met feedback en spiegelen als belangrijke instrumenten om veel te leren. En om plezier te hebben met elkaar! Want leren en ontwikkelen is ook leuk. Bij het leren coachen ligt de lat hoog, want onze cliënten verwachten dat van ons. Bij de Academie voor Holistisch Coachen leer je daarom om op een professionele manier te coachen. Om vanuit jouw persoonlijkheid, kennis, kracht en bewustzijn, dienstbaar te zijn voor de ander die daar behoefte aan heeft.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.