Adisti van Os

De opleiding Holistische LeefstijlCoaching, bleef maar door mijn hoofd gaan, nadat ik het ergens voorbij zag komen. Na een kijkje op de website, was ik eigenlijk al verkocht. Toch heeft het nog een jaar geduurd voordat ik de stap waagde.
Bij de introductie bijeenkomst wist ik het vrijwel meteen, dit past bij mij.

De opleiding heeft eigenlijk alles in zich: de juiste vaardigheden om je als een fijne (authentieke) coach te ontwikkelen, achtergronden over voeding, leefstijl en beweging, lichaamswerk en uitgebreide kennis over het reduceren van stress en ademhaling.

De opleiding heeft er bij mij voor gezorgd, dat ik echt thuis kon komen in mezelf. Ik leerde nieuwe dingen, maar leerde ook oude patronen te herkennen en te doorbreken. In twee jaar tijd werd mijn pad steeds helderder. Door de diversiteit van de opleiding en het persoonlijke ontwikkelingsproces, werd het steeds duidelijker voor mij, welke kant ik op wilde gaan met mijn bedrijf. En dit is nog steeds in proces en in ontwikkeling, maar ik voel nu precies waar ik naartoe wil.

Tijdens de opleiding kreeg ik de gelegenheid om voor Vitalemedewerkers.nu te gaan werken. Vanuit deze organisatie coachte ik medewerkers van De Bijenkorf. Prachtig om te zien hoe deze mensen stappen in hun ontwikkeling durfden te zetten en fijn dat ik daar onderdeel vanuit kon maken. Ieder met een geheel eigen hulpvraag, maar altijd met het doel nieuwe stappen te maken en een betere versie van zichzelf te worden.

Inmiddels ben ik in de zomer van 2017 afgestudeerd en ben ik zoveel ervaringen rijker. Ik voel zoveel meer vertrouwen en me gesterkt in mijn passie om te coachen. Naast mijn huidige werk als yogadocente (kinderen en  zwangeren) en mijn eigen massage praktijk, coach en begeleid ik nu ook jonge (aanstaande) moeders, geadopteerden en mensen die graag willen groeien en leren op persoonlijk vlak. In de opleiding leerde ik een mooie combinatie van praten en lichamelijk werk, waardoor mijn coachsessies veel meer diepgang krijgen.

Ik weet nu ook precies welke kant ik op wil en waar ik me in wil specialiseren: Basisvertrouwen – hechting. De aankomende periode ga ik me daarin verdiepen en kan ik alle tools laten versmelten tot een heel eigen geheel.

Mocht je contact met me willen opnemen: Yogaensoo@gmail.com   www.yogaensoo.nl