Anouk Nijpels

Vier jaar geleden werkte, woonde en reisde ik rond in Oceanië en Azië. Aan het einde van deze tijd verbleef ik zes weken in een holistisch centrum in Bali. Hier werkten coaches, aten we alleen puur en onbewerkt eten en werden er dagelijks de hele dag yogalessen gegeven. Ik zag hoe effectief het was om lichaam en geest als één geheel te zien en ik voelde meteen; hier wil ik iets mee gaan doen! Al vrij snel na mijn terugkomst zag ik een advertentie voor de opleiding tot Holistisch Coach voorbijkomen en ik schreef me in voor de open dag. Ik voelde een heel duidelijke JA! en ben ik gestart met de opleiding. 

Het coachen vond ik vanaf het begin fantastisch om te doen. Het oefenen met de tools vond ik zeer waardevol en dit zorgde ook voor doorbraken in mijn eigen stukken. In mijn groep heerste een hoge mate van veiligheid en vertrouwen en dit zorgde voor een enorme groei, alles mocht er zijn. De kundige docenten zorgde keer op keer weer voor boeiende en waardevolle lessen die vaak nog hun uitwerking hadden in de periode erna. Het inzetten van mijn gevoel in mijn coaching werd leidend, daar zit mijn kracht. De opleiding was een reis waarin ik ontzettend veel over mezelf heb geleerd.

Ik voelde een enorme drive om mijn eigen praktijk te beginnen en in juli dit jaar werd deze droom werkelijkheid. Ik werk met mensen aan het vinden van balans, het leren aangeven van grenzen en het luisteren naar hun innerlijke stem en intuïtie. Ik gebruik de technieken die ik heb geleerd om mensen in contact te brengen met hun gevoel en hun lichaam. Wij mensen hebben allemaal een sterke innerlijke kompas en het is zo mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is als je hierop durft te gaan vertrouwen! 

Als je meer wilt weten: bezoek mijn website en neem gerust contact met mij op. 

www.anouknijpelscoaching.nl
info@anouknijpelscoaching.nl