Carry Northolt

Waar droom jij van?

Waar ik van droomde wist ik eigenlijk niet. Ik ging maar door vanuit een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en in mijn werk en ook privé liep het niet lekker. Tot ik op een punt kwam dat ik me realiseerde dat ik zo niet verder kon en wilde. Ik ben aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling, ben mijzelf behoorlijk tegen gekomen in de manier waarop ik dacht en leefde. Ik kwam steeds meer tot het besef dat ik mijn gevoel lang had weggestopt en niet meer wist hoe dit was. Ik was vooral mentaal sterk.

Bij de opleiding Holistische Leefstijlcoaching kwam het ‘voelen’ goed aan bod in de lessen Persoonlijke Ontwikkeling, in het programma Liefdevol Leven en in de lessen Stress, ademhaling & ontspanning. Daar heb ik de rust gevonden om met aandacht te voelen, te doorvoelen en weer te gaan vertrouwen op mijzelf.

De holistische wijze van kijken naar de mens spreekt mij enorm aan. Ik ben hiermee in contact gekomen door Positieve Gezondheid. Ik heb zelf ervaren hoe krachtig het is om op deze manier naar jezelf te kijken. Doordat ik met Positieve Gezondheid aan de slag ging, voelde ik steeds meer de drive om me verder te ontwikkelen richting leefstijlcoaching. Er zijn echter zoveel opleidingen op dit gebied. Ik heb bewust gekozen voor de opleiding bij de Academie voor Holistisch Coachen vanwege de Holistische visie. En de kleine groepen vond ik ook een pre. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en coaching. Dat vond ik erg fijn.

Tijdens de opleiding is het idee ontstaan om mijn eigen praktijk te beginnen. Ik voelde al lang dat ik verder wilde in het coachen van mensen. Sinds april 2021 is het dan eindelijk zover. In mijn praktijk ‘Inside You’ coach ik voornamelijk vrouwen om hen bewust te maken van zichtzelf en hun eigen liefdevolle kracht. Zodat zij ervaren dat zij van onschatbare waarde zijn voor zichtzelf en anderen. Daarnaast ben ik trainer Positieve Gezondheid. Ik train professionals in het werken met Positieve Gezondheid op de werkvloer of met klanten. Ik ervaar dit als een hele mooie combinatie waar ik heel blij van word. Ik kan er al mijn passie, energie en kennis in kwijt.

Ben je nieuwsgierig? Kijk eens op mijn website www.inside-you.nl.