Esther Schreurs

Al van jongs af aan had ik er voelsprieten voor om me aan te passen aan anderen. Dat werkte altijd heel goed, want ik kon met alles en iedereen mee komen. Maar hierdoor kwam ik steeds verder bij mezelf vandaan te staan. Ik was een wandelend hoofd geworden en wilde vooral overal de controle op houden. Luisteren naar mijn lichaam deed ik niet.
Achteraf gezien gaf mijn lichaam op verschillende momenten in mijn leven te kennen dat ik iets moest veranderen. Maar die signalen pakte ik niet. Ik zag het vooral als zwakte van mijn lijf: waarom deed het niet wat het moest doen?!Na een vijfde longontsteking in een jaar tijd, lag ik alweer met mijn laptop in het ziekenhuisbed aan het werk. Want ja, ik kan toch niet zomaar mijn werk niet doen.Tot ik echt niet meer kon en mijn lichaam zei dat ik rust moest nemen. Het proces van dat te herkennen, te erkennen en dat ook te uiten en naar te handelen heeft flink wat tijd gekost.
De opleiding Holistische LeefstijlCoaching kwam op mijn pad. Daar ging een hele nieuwe wereld voor me open! Ik kwam meer en meer thuis bij mezelf. Ik leerde weer te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen had. En niet alleen te luisteren, maar er vervolgens ook iets mee te doen!Hier besefte ik ook dat ik het échte contact met mensen miste. En dat veel mensen zichzelf zo zijn kwijtgeraakt in de waan van de dag. En ook in (wat ze denken) wat de maatschappij tegenwoordig allemaal verwacht. 
Ik wilde weer het échte contact met mensen opzoeken en mensen weer in contact brengen met zichzelf!
Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vooral een kijkje op mijn website of neem contact met me op via de mail.
www.coachingspraktijkheel.nl
info@coachingspraktijkheel.nl