Eveline Zwikker

Ik ben Eveline Zwikker, Spirituele Healer en sinds december 2015 gecertificeerd Holistic Life Coach. Ik ben ook moeder van een zoontje van drie jaar en ik woon in Nijmegen.

De opleiding Holistic Life Coaching heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik ben mijzelf tegengekomen, heb oude stukken geheeld en losgelaten en ben daardoor tot mijn kern van liefde gekomen. Mijn proces om terug te keren naar de liefde ging langs vele omwegen en was een hele zoektocht. Achteraf gezien waren deze omwegen nodig om alles wat mijn kern bedekte te kunnen opruimen en loslaten. Dit proces van terugkeren naar de liefde, inspireert mij om jou op een holistische manier te begeleiden in mijn praktijk Spirit in Motion. Want in dit proces kom je van alles tegen wat de liefde in jou bedekt, zoals hardnekkige patronen en overtuigingen dat je bijvoorbeeld niet goed genoeg bent of dat je het niet waard bent. Daarnaast kun je ook te maken hebben met energetische blokkades waardoor je vast kunt lopen.

In mijn praktijk combineer ik spiritualiteit met holistisch coachen; ik werk als coach én als healer. Naast coaching werk ik energetisch en geef ik Reikibehandelingen en engelenconsulten. Deze combinatie geeft mij de ruimte om precies op jouw behoefte af te stemmen. Inmiddels heb ik ook een workshopreeks ontwikkeld die “Leven vanuit meer balans; van moeten naar zijn” heet. Deze workshops laten je meer voelen en meer leven vanuit Zijn.

Ik heb geleerd meer vanuit mijn hart te leven en dat wens ik jou ook toe. Wees welkom bij Spirit in Motion!

www.spiritinmotion.today
info@spiritinmotion.today