Femkje Schipperheijn

Stel je voor, je hebt een diepgewortelde kinderwens en het lukt maar niet deze uit te laten komen.

Dit is een ongelofelijk slopend en intensief proces. Het bevat alles om uit balans te raken en compleet de verbinding met jezelf te verliezen.   

Al langer voelde ik dat ik graag andere vrouwen wilde coachen. Vrouwen tijdens hun zoektocht naar onder andere zingeving, verbinding, zelfliefde. Toen ik zelf maken kreeg met vruchtbaarheidsproblemen en het lastig vond een professional te vinden die mij echt begreep, zonder mij op een sturende manier te begeleiden, wist ik het zeker. Dit is wat ik hoor te doen; vrouwen coachen zonder sturing, vanuit pure verbinding.

Vrij snel kwam ik bij de Academie voor Holistisch Coachen terecht. De holistische benadering sprak mij direct aan. Alles is met elkaar verbonden en ik voelde meteen dat ik dat ook wilde gaan toepassen als coach. De opleiding heeft mij ontzettend veel gebracht. Het was een bijzondere persoonlijke reis naar meer bewustwording, vol nieuwe inzichten en een diepere verbinding met mijzelf.

Ik was klaar om de deuren te openen van mijn eigen praktijk, FEMKJE COACHING!

In mijn praktijk begeleid ik je op een praktische manier naar inzicht en bewustwording, zodat je meer grip kunt krijgen op je gedachten, emoties maar ook je energie. En je vanuit daar weer met zachtheid en in verbinding naar jezelf kunt kijken. Alles zit in al jouzelf.  Samen werken we er naartoe dat je dit ook echt kunt gaan ervaren!

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Je bent van harte welkom een kijkje te nemen op mijn website!

Femkje Schipperheijn

info@femkjecoaching.nl

www.femkjecoaching.nl