Floor Wijgerde

Intuïtief voelde ik dat ik een opleiding tot holistisch coach mocht gaan volgen. Dat deze opleiding mij terug zou brengen bij mijn ware essentie, had ik nooit durven dromen. Ik mocht steeds weer een laagje afpellen, dieper voelen in mezelf en vooral verbinden met mezelf. Ik leerde om de veiligheid in mezelf te vergroten en verankeren, grenzen aan te geven, mezelf meer te omarmen en oude stukken te doorvoelen & helen. Door dit proces aan te gaan ervaar ik meer innerlijke veiligheid en een liefdevollere verbinding met mezelf. Ik heb mijn leven & levensenergie teruggekregen!

Ik kreeg vaak te horen dat ik me moest leren afsluiten voor de emoties van anderen. Doordat anderen dit schijnbaar wel lukte en mij niet, veroordeelde ik mezelf. Gaandeweg kwam ik erachter dat me willen afsluiten hiervoor zorgt voor een intern gevecht wat ik nooit ga winnen. Strijd maakte plaats voor overgave. Ik leerde aanvaarden dat emoties en energieën door mij heen bewegen. Mijn intuïtie en de boodschappen die ik via mijn lichaam ontvang zie ik nu als een kracht. Dit vormde de fundering voor het ontstaan van mijn holistische praktijk ‘Hold Space’ in Baarn. Hold Space is een veilige en liefdevolle plek waar jij helemaal welkom bent, precies zoals je bent. Ik nodig je uit om contact te maken met jezelf en jouw gevoelswereld, want ik geloof dat daar alle antwoorden te vinden zijn. Je kan bij mij terecht voor intuïtieve, energetische coaching & energetische massage.

Leven in plaats van overleven
Samen onderzoeken we wat jou tegenhoudt om te zijn wie je in essentie (al) bent. Welke delen in jou vragen aandacht? Welke energetische blokkades zorgen ervoor dat jouw energie niet volledig stroomt en wat mag jij hierin loslaten? Herken jij je in het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, pleasen, piekeren of perfectionisme? Overlevingsmechanismes die je ontzettend ver hebben gebracht en die je als kind letterlijk nodig had om te overleven. Maar heb je ze nu nog nodig, nu je als volwassene de kracht in je draagt om je emoties te doorvoelen?

Ik begeleid je bij het doorzien en doorbreken van deze patronen door te voelen wat eronder zit. Keer op keer liefdevol naar binnen keren en emoties toelaten en laten stromen. Het doel is niet om iets te ‘fixen’ of geen emotie meer ervaren, maar leren zorgen voor de emoties die binnenin jou leven. Want hoe meer je leert verzachten, hoe meer je in contact komt met jouw kracht. Het diepere contact met alle lagen in jezelf opent het contact met jouw intuïtie: jouw bron van innerlijke wijsheid. Zodat jij leert voelen waar jouw grens ligt en wat jouw behoeftes zijn, waardoor jouw levensenergie weer gaat stromen en je weer kan ervaren hoe mooi het leven is.

Ik maak gebruik van innerlijk kindwerk, intuïtieve visualisaties/meditaties, stembevrijding en technieken uit het NLP.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op mijn website en ik ontmoet je graag.

www.hold-space.nl
floorwijgerde@gmail.com