Hindrika de Vries

​Mijn leven is op zijn zachtst gezegd vrij hobbelig verlopen. Op mijn 13e verloor ik plotseling mijn moeder. Daarna is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest. Ik moest snel volwassen worden en daarbij wist ik helemaal niet hoe ik het verdriet moest dragen. Ik vond een automatische piloot waardoor ik mijn leven kon leiden. Dat ging me best goed af, 12 jaar lang! Totdat ik op mijn 26e een intense burn-out kreeg. Ik moest opnieuw leren voelen. Mijzelf opnieuw leren kennen. Vanaf dat moment ben ik anders naar de wereld gaan kijken en vooral naar mezelf. Toen ik in maart 2023 ook onverwachts afscheid moest nemen van mijn vader, werd ik weer met beide benen op de grond gezet. Deze keer pakte ik het anders aan. Ik nam een break, zodat mijn rouwproces de ruimte kreeg.

​Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik van mijn verdriet mijn kracht wilde maken. Dat de dingen die mij zijn overkomen niet voor niets zijn gebeurd. Op deze manier hoop ik andere mensen te kunnen inspireren. Waar je je ook bevindt, er is altijd een uitweg. Van alle therapieën die ik gevolgd heb en van de levenslessen die ik kreeg is één ding mij heel duidelijk geworden: er is maar één iemand met wie je je hele leven mee moet delen. En dat ben JIJZELF. Daarom besloot ik beste vrienden te worden met mezelf.

​Tijdens de opleiding Holistische Leefstijlcoaching leerde ik dat alles met elkaar in verbinding staat. Ik heb geleerd hoe ik naar mijn gevoel kan luisteren, in plaats van als een wandelend hoofd te leven. Door de veilige ruimte op de academie voelde ik de ruimte om te oefenen, te vallen en weer op te staan. Ik durf nu te doen waar ik blij van word en dingen te doen in het leven waar ik energie van krijg. Ik heb mijn eigen praktijk geopend en ik voel mij enorm dankbaar dat ik een stukje mag meelopen op het levenspad van mooie mensen.

In mijn sessies begeleid ik jou vanuit een holistische invalshoek: hoe we denken, hoe ons lichaam voelt, hoe we ons emotioneel voelen, de uitwisseling van energie die we ervaren als we met anderen in contact zijn en het doel dat wij aan ons leven geven. Ik begeleid jou op je pad naar meer innerlijke rust, zelfwaardering en zelfliefde. Met een gezonde basis. Zodat jij een stevig fundament voor jezelf kunt neerzetten waar je de rest van je leven profijt van hebt. In mijn praktijk pas ik holistische coaching, bewustwording en lichaamswerk toe. Ik volg hierin mijn gevoel en intuïtie. De kracht en kennis van ons eigen lichaam is ongekend. Ik geloof dat hoe meer we in ons lichaam zakken, hoe meer we onszelf kunnen zijn. Zonder bevestiging van buitenaf. 

In mijn praktijk bied ik jou een spiegel aan, waar jij jezelf van top tot teen mag bekijken. Zonder oordeel.

Ik begeleid je liefdevol, zonder oordeel en met een nuchtere blik. Waar ook zeker ruimte is voor humor. Met een knipoog. We hoeven het leven tenslotte ook niet al té serieus te nemen.​

Ben jij klaar om in de spiegel te kijken? Ik sta graag naast je!

Liefs,
Hindrika

www.praktijkwees.nl
info@praktijkwees.nl