Inge Lahuis

In mijn werk als hr-adviseur zie ik veel mensen worstelen met hun werk of met de werk-privé balans en ze vaak ‘gewoon’ maar doorgaan. Met als gevolg dat ze uitgeblust raken en het aan energie ontbreekt om er iets aan te doen. Een herkenbare worsteling.

Tot een aantal jaren geleden had ik vaak het gevoel vooral op mijn tenen te lopen. Iedere keer had ik wel een reden om gewoon door te gaan waardoor ik me steeds minder fit begon te voelen. Op mijn zoektocht naar hoe ik mij fitter kon voelen, kwam ik er achter dat ik op meerdere fronten beter voor mezelf kon zorgen: door meer te bewegen, gezonder te eten, meer te ontspannen en uit te zoeken wie ik ben en waar ik echt blij van word. Door iedere keer kleine stappen te zetten op de verschillende gebieden kreeg ik weer meer energie. Energie en vertrouwen om ook echt te doen waar ik blij van word: mensen helpen bij het vinden van meer (werk)plezier en vitaliteit zodat ze duurzaam inzetbaar blijven!

De opleiding tot holistisch leefstijlcoach gaf mij kennis, inzicht en tools om mezelf nog verder te ont-wikkelen en deze in te kunnen zetten voor mijn klanten als zelfstandig loopbaan- en vitaliteitscoach. Wil je meer weten? Kijk dan op www.loopbaanenvitaliteit.nl. of stuur een e-mail naar info@loopbaanenvitaliteit.nl Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!