Jarka Giethoorn

Een deep dive.

Intuïtief wist ik dat het vechten, vluchten en verstijven niet langer de bedoeling was en ik behoorlijk aan het overleven was.

Vastgelopen. Compleet uitgeput, niet eerlijk naar mezelf, niet luisterend naar signalen van mijn lichaam. Tot mijn lijf schreeuwde; Ho stop! Tot hier en niet verder.

Ineens voelde ik hoe ver ik over mijn grenzen was gegaan en al tijden niet had geluisterd naar de fluisteringen van mijn lijf.

Na de geboorte van ons derde wonder, wat theoretisch onmogelijk was, veranderde er van alles. Ik voelde steeds meer de connectie met het grotere geheel, dat wat ik al jarenlang had weggedrukt en kwijt was geraakt.

Na diverse persoonlijkheids- en beroepskeuze testen kwam de opleiding holistisch (leefstijl) coach voorbij. Ik wist en voelde, dit gaat het zijn, dit mag ik mezelf gaan gunnen.

Zonder alles door te lezen heb ik me ingeschreven voor deze 2 jarige ¨reis¨ en ik wist, dit wordt een deep dive.

Het voelde direct als thuis. De klas, de docenten, het gebouw in de natuurlijke omgeving.

Hier kon ik mezelf zijn en hoefde ik niet mijn best te doen of me aan te passen. Het gaf me energie!

Tijdens deze 2 jaar heb ik mezelf opnieuw mogen ontdekken. Wie ik ben, voorbij alle conditioneringen. Veel kennis en praktische ervaring opgedaan. Wijsheid die er diep van binnen al zat, teruggevonden. En misschien wel het meest waardevolle; liefdevol naar mezelf kunnen zijn. Want ben ik liefdevol naar mezelf? Dan ben ik als vanzelf liefdevol en mild naar mijn omgeving.

Van tevoren zag ik al voor me, mocht ik verder gaan in het coachvak, dat de sessies buiten zouden plaatsvinden, in het groen. De natuur geeft mij rust, ruimte, positieve energie en de beweging zorgt ervoor dat de gedachtenstroom geleidelijk naar de achtergrond verdwijnt. Ook ontspanoefeningen zijn prima buiten uit te voeren heb ik ervaren.

De ¨cadeautjes¨ uit de (Drentse) natuur tijdens een sessie maken mij een gelukkig en dankbaar mens. Benieuwd of wij samen een match zouden kunnen zijn?

Neem een kijkje op mijn website of stuur vrijblijvend een mailtje.

www.jarkalisanne.nl

info@jarkalisanne.nl