Jessica de Vroege

Ik heb bij het bedrijf Lifeguard het projectbureau opgericht en heb me tijdens het werk gespecialiseerd door de opleiding WellnessCoaching af te ronden in 2011 met daarbij Medische Basiskennis op HBO niveau. Inmiddels stort ik mij volledig in mijn werk bij Lifeguard maar nu als Coach en Projectleider. Ik heb intussen ervaring in het begeleiden van mensen die hun leefstijl willen verbeteren. Op het gebied van voeding ben ik mij aan het specialiseren in psychologie/stoornissen.

Naast mijn baan werk ik bij een vrouwen healthclub. Hier ben ik coach en begeleid ik mensen op het gebied van beweging, voeding en alles wat daarbij komt kijken. Ook het geven van groepslessen doe ik met veel plezier. Ik huur hier tevens een ruimte om verschillende massages uit te voeren aangezien ik van mening ben dat ontspannen een belangrijk deel van het leven is. Ook verzorg ik stoelmassages op locatie. In 2012 heb ik de opleiding Massage Practitioner afgerond bij de Academie.

Ik ben geïnteresseerd in alle aspecten van de mens, vooral de connectie met voeding. Ik ben in de afgelopen 6 jaar 35 kilo kwijt en weet als geen ander wat daarbij komt kijken. In mijn studie jaren bij de Academie heb ik geleerd dat het vooral om alle aspecten gaat. Ik vind het dan ook belangrijk dat alle delen zowel fysiek, mentaal als emotioneel in balans zijn om het beste uit jezelf te halen!

Een deel van mijn eigen motto gebruik ik nu in de praktijk; “Say yes to yourself!”

www.jessicadevroege.nl
info@jessicadevroege.nl