Jetty van der Gugten

De interesse in de hulpverlening is jaren geleden begonnen toen ik zelf bij een coach liep. Bewondering kreeg ik voor de manier waarop deze coach mij begeleidde om mijn eigen kracht te zien, te vinden en te voelen. Inzichten krijgen in mijn gedrag en het ontdekken van de rode draad in mijn leven: waar komt het uit voort, wat zijn mijn (beperkende) overtuigingen en waarden en normen en mij bewust te worden van mijn gedachten. Toen kwamen bij mij de vragen:

  • Waar word ik blij van?
  • Wat vind ik nou echt leuk om te doen?
  • Waar gaat mijn hart van stromen?

Mijn zoektocht was begonnen en ik kwam terecht bij de Academie voor Holistisch Coachen. Ik heb mij opgegeven voor de introductiedag en na het enthousiaste verhaal van Mark van Riel heb ik mij opgegeven voor de opleiding. In mei 2014 ben ik begonnen.

De opleiding heeft mijn leven veranderd, verrijkt in alle opzichten. Mede door alle inzichten die ik heb gekregen en samen met de adem- en ontspanningsoefeningen ben ik me zoveel bewuster geworden.

De lessen van Mark, Marieke, Conny en Esteriek waren allemaal even fijn en leerzaam. Vaak met een lach en een traan ging de lesdag weer voorbij.

Van een onzeker persoon ben ik de persoon geworden die weet wat ze wil en waar ze voor staat. Ik ben nog steeds dankbaar en blij dat ik de stap naar de Academie voor Holistisch Coachen heb genomen. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk opgericht onder de naam “Gewoon Jij”.

Naast mijn opleiding bij de Academie heb ik verschillende massagecursussen gevolgd en een training om mensen te gaan begeleiden met verlies.

Coachen, masseren, begeleiden van mensen om hun het gevoel te geven dat ze er toe doen.

Ook ga ik een cursus opzetten, samen met een voedingsdeskundige, waarin ik door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen de deelnemers bewust laat worden van wat stress met je doet.

Kijk gerust op mijn website www.gewoon-jij.com