Juliette Mommersteeg

Thuiskomen bij jezelf. Dat is het proces wat ik de afgelopen 2 jaar heb doorgemaakt als mens, als therapeut en holistisch coach. 

Thuiskomen bij jezelf is zo’n bijzonder proces waarbij je steeds weer een laagje van jezelf afpelt. Onder elk laagje bevindt zich weer een nieuw laagje wat je mag onderzoeken. Het brengt je steeds dichterbij jouw kern, jouw zijn. Het is niet altijd een makkelijk proces. Het is stoeien, herkennen, erkennen, expressie geven aan en loslaten. Je wordt geconfronteerd met oude overtuigingen, complexen en patronen. Het proces voelt wel heel bevrijdend. Je voelt je lichter nadat je weer een laagje hebt losgelaten.

Na twee jaar kan ik zeggen dat ik veranderd ben. Veranderd als mens, als therapeut en holistisch coach. Ik voel me zachter en meer aanwezig. In verbinding met mezelf en met alles om mij heen. Ik weet hoe ik mijn grenzen kan aangeven en intuïtief kan aanvoelen welke kant ik op moet. 

Ik had mij geen veiliger bedding voor kunnen stellen als die van de opleiding Holistisch Coachen. Ik heb geleerd dat alles met elkaar verbonden is. Zoals jij je vanbinnen voelt, zo uit dat zich ook in jouw buitenwereld. Na deze opleiding wist ik het zeker, ik was er klaar voor om mijn eigen praktijk te gaan openen. 

Met mijn ervaring als GGZ therapeut en de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding Holistisch Coachen heb ik een stevig fundament gebouwd voor mijn praktijk ‘Homecoming Coaching’. 

Homecoming Coaching is een coachingspraktijk opgericht voor vrouwen die lichter en bewuster in het leven willen staan. In mijn praktijk begeleid ik je naar die thuiskomst in jezelf. Op een praktische en nuchtere manier coach ik je naar inzichten en bewustwording. We pellen samen de laagjes af totdat we bij de kern komen van jouw persoonlijke thema’s. Want onder die thema’s ligt het goud. Dit doen we middels gesprekken maar ook middels bewezen effectieve technieken & oefeningen. 

Ik nodig je uit om het mooiste proces van je leven aan te gaan, de weg terug naar jezelf. Thuiskomen. 

Wil je meer te weten komen over mijn werkwijze en de trajecten die ik aanbied? Neem dan vooral een kijkje op mijn website en schroom niet om mij een mailtje te sturen met jouw vragen. 

www.homecomingcoaching.nl

info@homecomingcoaching.nl