Karen van der Meer

Voor mij begon een bijzondere periode zo rond de zomer van 2011. Ik voelde mij destijds niet meer gelukkig in mijn toenmalige zakelijke functie. Ik wilde mij inzetten om anderen van dienst te kunnen zijn op een dieper niveau. Hoe en wat wist ik nog niet.

Ik heb, naast mijn werk, een jaar uitgetrokken om open dagen van opleidingen te bezoeken. Tot ik bij de Academie voor Holistisch Coachen terecht kwam voor een open dag, waarbij ik eigenlijk voor het eerst kennis mocht maken met coaching en overige onderwerpen waar mijn interesses naar uit gingen. Ik wist nog niet hoe en wat, maar ik wist wel: dit wordt ‘m!

Tijdens de opleiding werden er veel dingen voor mij duidelijk, zowel voor mij persoonlijk als voor de invulling van mijn aanstaande bedrijf. Na een ontmoeting met de cosmetische producten en behandelingen van Dr. Hauschka heb ik alles in het werk gezet om dit toe te voegen aan het bedrijf.

Na het afronden van de opleidingen heb ik, samen met mijn gezin, de Coachingspraktijk en Salon ingericht die helemaal uitstralen wie ik ben en waar ik voor sta: Coaching, wellness en beauty behandelingen voor mensen die balans zoeken en bewust bezig zijn met een lifestyle die bij hen past. Hiermee houd ik, in beide professies, de kracht van het zelf herstellend vermogen van zowel lichaam als geest hoog in het vaandel. Om goed onderscheid te kunnen maken tussen ‘gezonde en ongezonde’ geestige lichamen ben ik momenteel bezig met een opleiding Medische Basis Kennis die ik eind 2015 met succes zal afronden.

Naast de praktijk aan huis word ik ook ingehuurd door het bedrijf “Lighthouse Works”. Wij organiseren retraites met het oog op wellness, detox, mindfulness. Ik werk zowel achter de schermen als tijdens de retraites op de werkvloer.

www.hetgeestigelichaam.nl
karen@hetgeestigelichaam.nl