Katalin Petz

Verbind met jezelf en leef je ware natuur!

Ik heb jaren met veel plezier als milieukundig/ecologisch onderzoeker gewerkt. Na verloop van tijd gaf het minder voldoening en kreeg ik lichamelijke klachten. Ik had behoefte aan verandering en ging op zoek naar meer diepgang in mijn eigen natuur. Toen ik de studie tot energetisch therapeut afgerond had, is er een balans ontstaan tussen mijn hoofd, hart en lichaam. Vervolgens kwam de Academie voor Holistisch Coachen op mijn pad. Ik heb bewust voor de opleiding Holistisch Coachen gekozen om mijzelf verder te ontwikkelen, stevig en ontspannen in mijn schoenen te komen staan en om anderen te leren begeleiden naar meer rust, balans en innerlijk welbevinden. 

In 2022 heb ik de opleiding tot holistisch coach afgerond en mijn eigen praktijk ’Harmonia Naturae Coaching’ in Wageningen opgezet. Ik werk nu als holistisch, energetisch, en natuurcoach. Ik heb prachtige tools geleerd en voldoende ervaring opgebouwd om mijn vak op een professionele en creatieve manier te kunnen beoefenen. Ik begeleid mensen in hun bewustwordingsproces om de verbinding met zichzelf te verdiepen en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. Van stress naar ontspanning, van denken naar voelen, van stilstaan en vastzitten naar beweging en flow. Ik richt mijzelf op hoogopgeleide volwassenen en geef graag sessies wandelend in de natuur.

Wil je meer rust, balans en flow in je leven ervaren? Wil je voor jezelf kiezen, verbinden met jezelf en je ware natuur leven?

Kijk op mijn website of neem contact met mij op:

Katalin Petz

Harmonianaturae.coaching@gmail.com

www.harmonianaturae-coaching.com