Linda Schrijner

Mijn naam is Linda Schrijner en na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als receptioniste, secretaresse en management assistente besloot ik het roer om te gooien. Ik was al jaren geïnteresseerd in voeding, psychologie, mindfulness en zou ook wel eens graag een massage cursus volgen. Ik ben toen gaan zoeken naar een opleiding die bij mijn wensen aansloot. Een opleiding tot diëtiste vond ik te eenzijdig, wilde graag vanuit de psychologische kant werken in plaats van alleen maar calorieën tellen. Maar ja, welke opleiding biedt zo’n breed programma aan? Tot ik de advertentie tegenkwam van de Academie voor WellnessCoaching (nu Academie voor Holistisch Coachen). Ik heb toen op hun site gekeken en was meteen enthousiast. Ik vond hier alle thema’s die ik wenste! Na de open dag van deze Academie wist ik het zeker: dit was de opleiding die ik wilde volgen. Ik heb toen mijn baan opgezegd om me volledig te kunnen richten op deze opleiding, waar ik ontzettend veel geleerd heb, met name over mezelf, maar ook over de verhoudingen binnen mijn gezin en familie.

De lessen over voeding spraken mij enorm aan, evenals de massage en de ademhalings-en ontspanningstechnieken. Nog nooit eerder was ik ervan bewust (en had het ook nog nooit eerder ervaren) wat ademhaling met je kan doen. Ik kwam door deze lessen en ook door de coachingslessen- en technieken enorm dicht bij mezelf. Soms was het lastig om “diep” te gaan maar het heeft me veel gebracht. Zo veel zelfs dat ik besloot om na deze opleiding een eigen praktijk op te starten. Niet om er veel geld mee te verdienen maar om andere mensen te helpen zich te ontspannen, te ontdekken waar zij zich goed bij voelen, meer te handelen vanuit hun gevoel en intuïtie, meer in balans te komen.

Na het succesvol afsluiten van deze opleiding ben ik dan ook gestart met mijn eigen praktijk aan huis, waar ik met name massages geef, maar ook voedingsadviezen en coaching.

Ik kan deze opleiding iedereen aanraden die meer in contact wil komen te staan met zichzelf, die een balans willen vinden tussen inspanning (denk aan ons vaak hectische leven met werk, gezin en sociale leven) en ontspanning. Voor mij heeft deze opleiding zeker bijgedragen aan een stuk persoonlijke ontwikkeling en groei.

www.sanama.eu
linda-balans@hotmail.nl