Maaike Hooijmans

Gedurende mijn leven voelde ik mij anders, onrustig en gespannen. Daarnaast had ik lichamelijke klachten zoals slecht slapen en buikklachten. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde van dat gevoel af.

De opleiding ’Holistische LeefstijlCcoaching’ kwam op mijn pad. De combinatie van persoonlijke ontwikkeling, coaching en leefstijl sprak mij erg aan. Het voelde goed en ben in het diepe gesprongen. En wat was dit een mooie en bijzondere reis.

Ik kan zeggen dat ik een totale switch heb gemaakt vanuit mijn hoofd naar mijn gevoel. Van de jarenlange onrust en onzekerheid voel ik me nu rustig en heb ik vertrouwen in mezelf.

Ik heb mij als coach ontwikkeld. De uitgebreide en fijne coachingstools zorgen ervoor dat ik nu concreet en met diepgang mensen weer in contact kan laten komen met zichzelf. Voor mij was het intuïtieve gedeelte het mooiste onderdeel. Mijn intuïtie heb ik verder ontwikkeld en geleerd hierop te vertrouwen. Ik ben thuisgekomen bij mezelf en voel dat ik nu volledig in verbinding ben met mijn kern en mijn lichaam.

Nu doe ik elke dag met volle energie en plezier wat ik het liefste doe. Vanuit mijn eigen praktijk mensen in verbinding laten komen met zichzelf om zo vanuit hun hart en intuïtie te leven.

www.maaikehooijmans.nl

maaikehooijmans@ziggo.nl