Marijke Geverink

Tijdens een loopbaantraject, kwam ik de opleiding Holistische LeefstijlCoaching tegen. Toen ik me verder ging verdiepen in de opleiding kon ik het niet meer loslaten. De werkwijze en visie van een leefstijlcoach sloot precies aan bij hoe ik zelf in het leven sta en hoe ik kijk naar de samenwerking tussen lichaam en geest. Wat ik ook prettig vind is de praktische wijze waarop de opleiding wordt vormgegeven. Een combinatie van theorie en praktijk in kleine groepen. En de afwisseling met lessen op locatie in combinatie met thuis studeren.

Inmiddels 1,5 jaar later heb ik de opleiding aan de Academie voor Holistisch Coachen met heel veel plezier afgerond en mag ik mij Holistisch Leefstijlcoach noemen! En wat heb ik veel geleerd, van mezelf, maar ook van anderen.

Al vanaf de start van de opleiding had ik al het idee om als zelfstandig Leefstijlcoach aan de slag te gaan. Het pionieren en ondernemen in combinatie met het begeleiden en coachen van mensen komt zo bij elkaar. Dit idee heb ik niet meer los kunnen laten en direct na het behalen van mijn diploma heb ik mij ingeschreven als zelfstandige. Tijdens de opleiding kreeg ik steeds meer ideeën hoe ik mijn eigen bedrijf wilde gaan vormgeven. Deze ideeën heb ik uiteindelijk verwerkt in een missie en vertaald naar een werkwijze die aansluit bij klanten en bij mijn stijl van coachen. Ik heb zelf een website gemaakt en heb een tekstschrijver en ontwerper gevraagd om met mij mee te denken naar de vormgeving van een flyer en visitekaartje. En ik kan met trots vertellen dat het resultaat er mag zijn! Ik ben trots, dankbaar en enorm blij dat ik de opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach heb mogen doen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewustwording en inzicht te geven in hun leefstijl, voor een gezonder en vitaler leven. En dat geldt voor alle mensen, maar ook zeker voor werkgevers is dit een aantrekkelijke wijze om medewerkers aan te zetten tot een energieker en vitaler leven.

Als je meer wilt weten, kijk gerust op mijn website of neem contact met mij op!

Marijke Geverink

www.geverinkleefstijlcoaching.nl
info@geverinkleefstijlcoaching.nl