Marijke Tromp

Na een auto-ongeluk in januari 2021 ben ik stilgezet en gaan nadenken over wat ik met mijn leven aan het doen was. Was ik tevreden? Voelde ik mij gelukkig? Deed ik waar ik goed in was? Waar was ik dan goed in of vond ik enorm leuk om te doen?

Kortom een hele reflectieve reis die, met hulp van een coach, uitkwam bij de opleiding Holistisch Leefstijlcoaching. In deze opleiding zat voor mijn idee alles wat ik nodig had om mijn eigen praktijk te gaan starten, wat ik in april 2022 dan ook gedaan heb. Ik heb tijdens de opleiding een enorme interne reis doorgemaakt samen met de groepsgenoten. Het intuïtief en energetisch coachen was voor mij de kers op de hele taart. Tranen, boosheid, frustratie en hervinden van innerlijke balans is een samenvatting van de opleiding en mijn persoonlijke reis.

Ik help jou bij het vormgeven van je persoonlijke ontwikkeling en balans in het dagelijks leven. Wij zijn bepalend voor onze eigen toekomst. Tegelijkertijd zien we dat door de exponentiële toename van exponentiële indrukken, verwachtingen en keuzes we steeds sneller verdwaald raken in onze weg naar die toekomst. Perceptie is hierin een belangrijke factor, balans is daarbij een andere belangrijke pijler. Balans in voeding en bewegen, balans in werk/privé en balans in stress en ontspanning – letterlijk.

Bovendien help ik bij het (her)ontwikkelen van de visie of bij verandertrajecten, in onderwijsorganisaties in het bijzonder. Dat doe ik door een unieke mix van kennis, van het onderwijs, levenservaring en coaching te combineren.

www.deidcoach.nl
marijke@deidcoach.nl