Marjolein Heus

Een groot deel van mijn carrière heb ik bij commerciële bedrijven gewerkt, echter had ik regelmatig het onderbuik gevoel dat ik niet mijn volledige potentieel benutte.

Als hoogsensitief persoon was ik meer bezig met de wereld om mij heen, dan met mezelf. Ik ging mee met wat ik dacht dat men van mij verwachtte, cijferde mezelf weg & paste mezelf aan. Het gevolg was dat ik steeds verder afdreef van wie ik diep van binnen ben. Ik voelde de signalen die mijn lichaam gaf niet meer en werd een wandelend hoofd. Het was niet de vraag of, maar wanneer ik mezelf voorbij zou lopen en dat gebeurde dus ook.

Ik viel uit met burn-out verschijnselen en het klinkt vreemd, maar dat is het beste dat mij ooit is overkomen! Nadat ik thuis kwam te zitten begon ik mezelf vragen te stellen…

  • Wat vind ik eigenlijk belangrijk?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Waar word ik gelukkig van?

Om mezelf antwoord te kunnen geven moet ik eerst de keus maken om niet meer te doen wat ik altijd deed. Dat was een hele uitdaging die vooral veel weerstand in mezelf naar boven bracht. In die periode zag ik ‘toevallig’ een webinar van de Academie voor Holistisch Coachen voorbij komen. Ik deed wat ik voorheen nooit had gedurfd, ik luisterde naar mijn intuïtie en koos voor mezelf. Dit was de beste keuze die ik ooit had kunnen maken!

De opleiding was echt heel bijzonder op meerdere vlakken. Ik kwam in contact met gelijkgestemden, nam als een spons alle stof in mij op, maar ik werd ook regelmatig enorm met mezelf geconfronteerd. Laagje voor laagje pelde ik af en ik leerde mezelf opnieuw kennen. Een van de mooiste inzichten die ik heb opgedaan is dat je de antwoorden kunt vinden in jezelf, een coach hoeft je enkel een spiegel voor te houden. Ik leerde weer luisteren naar mijn lichaam & vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb mezelf weer op de eerste plek gezet en dat is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Ik kan nu hardop zeggen dat ik mag zijn wie ik ben en zo is ook de naam voor mijn Coachingspraktijk ontstaan; BE SU ARE

Het leven is een prachtige ontdekkingsreis waarin je altijd de keus hebt om een andere richting op te gaan. Ik heb gekozen voor de richting waarin ik luister naar mezelf, mijn lichaam & mijn gevoel. De verbinding tussen lichaam & geest is hersteld, de rust & balans zijn weer terug en juist daardoor is de ruimte ontstaan om voor mezelf te kiezen.

Ik heb na 14 jaar mijn baan in loondienst opgezegd en ben mijn eigen Coachingspraktijk gestart. Ik heb de regie over mijn leven weer in eigen handen genomen. Als Holistisch & HSP Coach begeleid ik mensen die ook op zoek zijn naar rust & balans en de verbinding met zichzelf willen herstellen.

Heb je vragen? Of heb je interesse in een coachingstraject om ook de regie over jou leven terug in handen te nemen? Neem dan gerust contact op voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

www.coachingspraktijk-besuare.nl

info@coachingspraktijk-besuare.nl