Nathalie Ruhmann

Hoi, mijn naam is Nathalie Ruhmann en ik ben het soort mens dat graag het leven op haar af laat komen. Plannen maken is nooit mijn prioriteit geweest, behalve als het om reisplannen ging. Na veel omzwervingen en fantastische ervaringen ben ik in 2010 naar Amsterdam teruggekeerd en sindsdien vind ik het gewoon heerlijk hier. Nu hoef ik me niet meer aan te passen aan een nieuwe omgeving, cultuur en soms denkwijze, maar help ik anderen hier graag mee. Al tien jaar door middel van taallessen en sinds 2019 ook als Life Coach.

Bij de taallessen ligt de nadruk meer op de taal en cultuur en in het coachen meer op de persoon en het ‘je draai kunnen vinden’ in een nieuw land of in je eigen (veranderende) leven. Ik coach voornamelijk expats maar zeker ook Nederlanders die gewoon wat minder last van stress willen hebben in hun leven. Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen dit met een beetje hulp zelf kunnen bewerkstelligen.

Toen ik aan de studie Holistische LeefstijlCoaching begon, deed ik dit met name voor mijn zelfontwikkeling maar natuurlijk ook met het idee om hier in de toekomst mensen mee te kunnen helpen en ondertussen is dit uitgekristalliseerd en doe ik dit met veel plezier en voldoening.

Neem gerust een kijkje op mijn website adios-stress.com. Je kunt mij bereiken via info@adios-stress.nl