Pieter Oggel

Tijdens het volgen van de opleiding zijn er meerdere puzzelstukjes op zijn plek gelegd in mijn persoonlijke reis naar volledige en onvoorwaardelijke omarming van mijzelf en meer levensvreugde.
En daarnaast op mijn pad om anderen te coachen, faciliteren en begeleiden op hun persoonlijke reis in mijn praktijk OPcoachingandhealth. 

Heey, ik ben Pieter!

“Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun welzijn te vergroten en meer uit het leven te halen” 

Om jou te begeleiden naar heerlijk jezelf zijn, in connectie te zijn met wie jij diep van binnen echt bent en jezelf volledig te omarmen.
Om tot inzichten te komen en jou te begeleiden los te komen van jouw patronen en blokkades, of dit nu op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of leefstijl is.
Om in balans te zijn en vol met passie en energie in het leven te staan, en dit ook vast te houden.
Laagje voor laagje pellen we af tot we daar zijn waar jij mag zijn.
Naar een leven met meer Joy!
Elk mens is uniek en voor elk persoon is het pad verschillend.
Daarom stem ik af op jou, op wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt.

Nadat mijn leven plots op zijn kop stond door een combinatie van een burn-out en gezondheidsproblemen ben ik heel mijn leven onder de loep gaan nemen.
Hoe ga ik om met mijn gezondheid, waarom raken bepaalde dingen mij en waarom reageer ik soms op een bepaalde manier en wat zit daar onder, wat wil ik eigenlijk met mijn leven, waar word ik gelukkig van?
Tijdens mijn eigen reis leerde ik dat ik gezondheid en waarom mensen doen wat ze doen reuze interessant vond. En hier ben ik mij dan ook in gaan verdiepen. Waarbij de mensen die mij begeleiden en hielpen tijdens mijn reis bij elke ontmoeting tal van vragen kregen.
Daarnaast heb ik besloten mijn carrière als werktuigbouwkundig engineer achter mij te laten en een carrière switch te maken.
Zo ben ik in 2020 een traineeship gestart bij een coachbedrijf en ben ik in 2021 de opleiding tot Holistisch coach en Leefstijl coach gaan volgen en ben ik mijn eigen praktijk OPcoachingandhealth gestart.

Ik nodig je uit om het mooiste proces van je leven aan te gaan, jouw reis naar meer levensvreugde!
Wil je meer te weten komen over mijn werkwijze en hoe ik jou kan helpen tijdens jouw reis? Neem dan vooral een kijkje op mijn website en schroom niet om mij een mailtje te sturen met jouw vragen.
 
www.opcoachingandhealth.nl
contact@opcoachingandhealth.nl