Sabine Thiesse – Tigelaar

Mijn naam is Sabine en ik ben Holistisch Leefstijl Coach. Op dit moment tel ik 63 lentes en heb mijn eigen coaching praktijk opgericht. Naast mijn werk in facility management, ben ik de uitdaging aan gegaan om mijn droom werkelijkheid te laten worden. In de afgelopen 2 jaar heb ik de opleiding tot Holistisch Leefstijl Coach gevolgd. Het was een weg van vallen en opstaan op mijn levenspad. Geen enkele stap had ik willen missen. Met het naderen einde van de opleiding nam mijn droom steeds meer vaste vormen aan. In januari 2024 heb ik mijn coach praktijk ‘Be Purely’ opgericht.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben eerlijk, analytisch, rustig en creatief met een vleugje spiritualiteit!

“What you see is what you get!”

Ik onderscheid mij door mijn levenservaring en de twee culturen (NL en Duits) die mij hebben gevormd. Op mijn levenspad heb ik op vele kruispunten gestaan en beslissingen moeten nemen. Dit alles heeft mij gevormd tot een ervaringsdeskundige op verschillende gebieden.

Jouw levensverhaal is voor mij een luisterboek. Door mijn vermogen om buiten kaders te denken, ben ik je gids op jouw eigen levenspad.

Wat jij zoekt zit al in je? Bij deze zoektocht zal ik je terzijde staan. Met een luisterend oor en soms een eerlijke en open vraag.

Heb jij de durf, dan staat mijn deur voor je open!