Safiya Slimani

Toen ik begon aan de opleiding Holistisch Life Coach wilde ik vooral aan de slag met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om hier uiteindelijk ook anderen mee te kunnen inspireren. Gedurende de opleiding heb ik een ware transformatie ondergaan. Ik heb gezien hoe saboterende patronen oplossen door contact met het lichaam te maken. Wat een rust het oplevert als alles er mag zijn. Dat je oké bent zoals je nu bent en dat niks moet. Hoeveel leuker het lever wordt als je weet hoe je kunt ontspannen….en dat je dat verdient!

De inhoud van de lessen waren allemaal even waardevol en de leraren kundig en betrokken. Niet alleen tijdens mijn werk als coach maar ook privé heb ik nog steeds veel aan de opgedane kennis en ervaringen. Bijzonder prettig is dat er veel aandacht aan de praktijk besteed wordt waardoor je echt aan de slag kunt.

Na de opleiding heb ik mijn bedrijf Soulpower Coaching opgericht en werkte ik met cliënten aan meer innerlijke rust. Na een tijdje ontdekte ik mijn zielsmissie: anderen helpen bij het vinden van hun ‘purpose’. Dit geeft me ongelooflijk veel vervulling! Sinds kort help ik startende coaches bij opzetten van hun praktijk en om hun purpose te vertalen naar hun doelgroep.
Volgend jaar komt er weer iets nieuws bij, een retreat op Ibiza voor stellen die meer verbinding  en passie zoeken. Toen ik aan de opleiding begon had ik nooit durven dromen dat dit mogelijk was, en voel me super dankbaar dat ik die stap gezet heb. Nog elke dag gebruik ik de tools die ik daar geleerd heb omdat ze zorgen voor hele snelle resultaten bij mijn cliënten.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op www.safiyaslimani.nl of mail me op info@safiyaslimani.nl.