Heb jij het in je om coach te zijn?

Ben je al coach of denk je er momenteel over na om coach te worden? Het is altijd fijn om ervaringen van andere coaches te lezen en te kijken hoe zij met bepaalde situaties omgaan. Zo ontdek je of jij het in je hebt om coach te zijn en krijg je extra tools in handen om je cliënten nog beter van dienst te zijn.

Mijn naam is Mark van Riel, al meer dan 14 jaar coach in het bedrijfsleven en voor particulieren. Ik deel mijn ervaringen en verhalen graag met je en heb ze gebundeld in een praktisch eBook.

In dit eBook vertel ik je wat ik zoal mee heb gemaakt in mijn coachpraktijk en tegen welke uitdagingen ik aan gelopen ben. Verder leer je o.a.:

  • Welke vraag je volgende week het beste aan je collega’s kunt stellen
  • Waarom nadenken soms meer kapot maakt dan je lief is
  • Welke wondervraag je kunt stellen ongeacht welk probleem aan je voorgelegd wordt
  • Waarom foute beslissingen niet bestaan
  • Wat je bij burn-out niet moet doen en wat juist wel
  • Waarom ik er van overtuigd ben dat er niet te veel coaches zijn in Nederland (en ik word daarin bevestigd door de cijfers, die deel ik natuurlijk met je).
 
Dit is wat Jeroen er van vond:

“Beste Mark,
Ik heb het Ebook zojuist gelezen en vind het leuk geschreven. Vooral uit de praktijk.
Dank je wel!”

 

Nieuwsgierig geworden? Vul in het formulier hieronder in en druk op ‘download nu’. Je krijgt het eBook binnen een paar minuten toegestuurd.

Ik wens je alvast veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Mark van Riel

PS Ontvang je de mail met het eBook niet binnen een paar minuten check dan je mail in de spam box.

In de opleiding Energetisch & Intuïtief Coachen leer je jouw zielsmissie kennen, welke ontwikkelreis jij en jouw ziel maken en hoe je deze kennis en dit gevoel kunt gebruiken om met meer bezieling, vertrouwen en kracht jouw leven te leven. Ook versterk je de energetische en intuïtieve talenten die je van nature al bezit. En waarbij je ze steeds meer leert herkennen, erkennen, er op vertrouwen en toepassen. Om ze vervolgens ook in jouw begeleiding als coach in te zetten bij de begeleiding van jouw cliënten.

Je gegevens worden verwerkt zoals beschreven in onze privacyverklaring

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.