Angela Steemers

Docent Voeding  & Gedrag

Mijn naam is Angela Steemers; BGN-geregistreerd Gewichtsconsulent, freelance docent/trainer, internationaal gecertificeerd NLP-coach/trainer en met een dijk van ervaring als jojo-er. Daarnaast liefhebbend en -gevend echtgenoot van Han en samen trotse ouders van Pepijn. 

Angela Steemers

Gezonde voeding en gezonde leefstijl

Al zo lang ik mij kan herinneren lopen (over)gewicht en een (on)gezonde leefstijl als een rode draad door mijn leven en carrière. Was ik in de puberteit al aan de zware kant, eenmaal vijf dagen per week op kantoor als directiesecretaresse vlogen de kilo’s eraan. 

In 2003 kwam het besef dat het ook anders mocht. Ik begon mij te verdiepen in gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Naast de opleiding tot Gewichtsconsulent volgde ik ook een opleiding tot NLP-coach/-trainer. Juist omdat ik het mentale aspect van gedragsverandering zo interessant vind. Waarom doen mensen wat ze doen en blijven ze dat soms doen, terwijl het ze ogenschijnlijk niet gelukkig(er) maakt. 

Fijne energie van nieuwe mogelijkheden

In 2006 ben ik mijn eigen praktijk als Gewichtsconsulent en NLP-coach gestart: SLIM Coaching. Het is iedere keer weer enorm dankbaar om cliënten te coachen naar nieuwe inzichten, beperkende overtuigingen los te zien laten en een feest om ze hun doelen te zien bereiken. De opluchting, rust en nieuwe mogelijkheden die een cliënt dan ervaart, daar word ik blij van.

Dat soort ervaringen gun ik jou ook. Veel deelnemers aan de opleidingen bij de Academie voor Holistisch Coachen staan voor een nieuwe stap in hun leven. De fijne energie van nieuwe mogelijkheden die daardoor tijdens de lesdagen ontstaat, inspireert mij om de lesdagen zo in te richten dat iedereen er het maximale voor zichzelf uit kan halen. Ik kijk er dan ook naar uit je live te leren kennen en een stukje met je mee te mogen lopen, onderweg naar de volgende stap in jouw leven.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.