Anniek Sturm

Eigenaar van Voedingsadviesbureau Voedzaam

Na fantastische, leerzame jaren als onderwijskundig linguïst in het speciaal onderwijs en manager in de zorg, heb ik in het voorjaar van 2013 de sprong gewaagd om iets totaal anders te gaan doen.

Anniek Sturm

Begeleiden naar een gezonde leefstijl

Een aantal jaren daarvoor ontdekte ik in een persoonlijke zoektocht wat voeding kan betekenen voor een gezond en vitaal leven. Ik deed een opleiding tot gewichtsconsulent en leefstijlcoaching en sloot mij aan bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Vanuit mijn voedingsadviesbureau begeleid ik sinds 2013 ouders en kinderen naar een gezonde leefstijl. Hier wordt duidelijk hoe groot de behoefte is aan helder, duidelijk en degelijk advies. Mijn missie is dan ook om op grotere schaal mensen inspireren en begeleiden naar een gezonde leefstijl. Dat doe ik -naast het begeleiden van individuele cliënten- door nieuwe gewichtsconsulenten en coaches op te leiden voor verschillende opleidingsinstituten als freelance docent. Tevens ontwikkel en schrijf ik lesmateriaal en methodieken en verzorg ik nascholingen voor leefstijlcoaches, personal trainers, diëtisten en gewichtsconsulenten. Met mijn kennis en ervaring uit het onderwijs en mijn expertise op het gebied van beleidsontwikkeling en implementatie, weet ik zowel kinderen, hun ouders én andere (op)voeders te inspireren en te ondersteunen.

Ik geniet van elke dag

De adviezen van Voedzaam hebben altijd als uitgangspunt een puur & onbewerkt leven. De drijfveren voor mijn werk zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat we de aarde te leen hebben van de Schepper en dat we de opdracht hebben om voor de schepping, voor elkaar én voor ons eigen lichaam te zorgen. Ik probeer deze kernwaarden niet alleen in mijn werk vorm te geven, maar ook in mijn gezin en in de contacten met de mensen om mij heen.

Samen met mijn man en vier opgroeiende kinderen woon ik in Hoofddorp. Daar loop ik mijn hardlooprondjes langs de Toolenburgerplas en kook en bak ik met plezier gezonde dingen voor mijn gezin. Hoewel ik een vrij druk leven heb met een gezin en een volle werkweek, geniet ik elke dag van al het goede wat op mijn pad komt.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.