Barry Moberts

Docent Coachingsvaardigheden

Hoi ik ben Barry, ik ben 46 en woon in Nijmegen. Mijn wens is om de wereld een klein beetje mooier te maken. Deze passie deel ik samen met mijn partner Myra. Vanuit deze gedrevenheid hebben we een app ontwikkeld, ‘innerkidz’, om kinderen op weg te helpen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Binnen een veilige omgeving geven we kids het gevoel dat ze welkom zijn en boven alles zichzelf mogen zijn.

Barry Moberts

Zoektoch naar "mijzelf zijn"

Voor mij houdt de avontuurlijke zoektocht naar ‘mezelf zijn’ nooit op. Ik heb inmiddels al vele omzwervingen gemaakt om uiteindelijk steeds meer daar te komen waar ik wil zijn. Van soldaat naar sjamaan en van supervisor bij de luchtverkeersleiding naar docent. Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal bijdraagt aan de weg die ik moet bewandelen.

Energie krijgen

Het meest vrolijk word ik van een vakantie met Myra en onze kinderen, ook wel ‘de bende van vijf’ (2 kids van haar, 3 van mij). Ik hou van de magie die het leven biedt…vooral in het bos, in de zon of in een kneuterig bootje in Azië.

De Academie voor Holistisch Coachen voelt voor mij als een plek waar ik energie van krijg en waar ik mijn ei kwijt kan. Als energiewerker, docent en coach breng ik graag mensen in verbinding met hun ware zelf. Ik zie het als mijn missie om anderen te inspireren om op holistische wijze de beste versie van zichzelf te ontplooien en hun innerlijke doel te ontdekken. Dit doe ik graag met lucht en een lach!

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.