Corine van Westerloo

Docent Stress, ademhaling & ontspanning

Mijn naam is Corine van Westerloo en ben woonachtig in Emmeloord. Ik ben getrouwd met Marijke en heb twee mooie dochters die het nest inmiddels hebben verlaten. Ik werk als lichaamsgericht coach in mijn eigen praktijk Hou Vast en ben retraitebegeleidster bij Groeicirkel. Ik wil vooral met mijn geliefden en vrienden genieten van het leven en eruit halen wat erin zit. En soms zijn er dalen voor nodig om weer te kunnen voelen dat je leeft. Dat heet LEVEN!

Corine van Westerloo

Leven zonder te leven

Jarenlang leefde ik mijn leven, maar heb ik niet bewust geleefd. Ik was totaal niet in verbinding met mezelf. Als klein meisje was er ergens al een deur dichtgegaan. Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt, ging trouwen, kreeg kinderen en werd daarna steeds zieker. Mijn lijf gaf duidelijke signalen dat ik volledig het contact met mezelf kwijt was. Helaas begreep ik dat toen niet. Op het dieptepunt eindigde ik in het ziekenhuis omdat lopen en eten amper meer ging. Terugkijkend op deze tijd herkende ik in het laatste stadium een rups die dolgraag weer in haar cocon terug kroop. Het lukte maar niet om te leven.

Academie

In 2007 kwam ik via een re-integratie traject terecht bij de Academie.  Het was voor mij een thuiskomen. Hier ben ik vanaf de bodem gaan onderzoeken wie ben ik, waarom blokkeer ik en wat wil ik. Hier heb ik mijn levenskracht en levenslust terug gevonden.

Stress, Adem en Ontspanning

In mijn opleiding zaten destijds veel lichaamsgerichte werkvormen. Deze pas ik nu alweer 11 jaar met veel liefde en plezier toe in mijn praktijk. Een plek waar vooral mensen komen met een overbelast stress systeem. Ik coach, geef massages, werk o.a met de ademhaling en hapto-therapeutische aanrakingen. Met als enig doel dat de cliënt zich  weer kan verbinden met zichzelf waardoor inzicht en antwoorden vanzelf komen. Verder ben ik retraitebegeleidster bij de Groeicirkel. Een rijkdom om meerdere keren per jaar op prachtige locaties met een groep bij elkaar te komen en daar te verbinden en te verdiepen. En nu als kers op de taart doceren in een voor mij fantastisch vakgebied bij de organisatie waar ooit mijn leven weer begon. Hier komt al mijn kennis en levenservaring bij elkaar. Ik ben een dankbaar en gelukkig mens.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.