Esther Duine

Docent Energetisch & Intuïtief Coachen

Voor mij is de Academie voor Holistisch Coachen een community die mensen opnieuw bewust maakt dat zij zelf de motor zijn voor een gelukkig en gezond leven en die dit na hun opleiding met passie en plezier zelf uitdragen. En ik ben er één van. Als holistisch transformatiecoach begeleid ik mensen bewuster te worden van wie ze werkelijk zijn. Om lichter en liefdevoller te leven vanuit hun authentieke zijn.

Reis naar binnen

Ik herwon mijn innerlijke kracht, toen ik mijzelf niet langer buiten, maar in mijzelf zocht. De verbinding met mijn lichaam herstelde. De reis maakte van mijn hoofd naar mijn hart. Onder ogen kwam waar ik uit verbinding was gegaan met mijzelf. Sinds die tijd voel ik mij elke dag meer thuis in mijzelf. Leef ik vrij en voluit.

Persoonlijke groei en bewustwording zijn altijd mijn passie geweest. En nu begeleid ik ook anderen hierin. Na een loopbaan als communicatieadviseur ben ik sinds 2019 werkzaam als holistisch transformatiecoach en energetisch facilitator.

Intuïtieve kracht

De opleiding Holistische LeefstijlCoaching bij de Academie bracht mij terug bij mijzelf. En meer. Ik werd mij niet alleen bewust van mijn lichaam, mijn gedachten en mijn gevoelens. Ik ervoer ook weer mijn essentie en mijn vermogen om helder waar te nemen. Daar wilde ik meer van. Ik ontdekte de kracht van mijn bezielde zijn en leerde te vertrouwen op mijn energetische en intuïtieve waarneming. Daarmee kan ik nog meer verdieping aanbrengen in mijn begeleiding van anderen.

Het is mooi om als docent Energetisch & Intuïtief Coachen bezielde coaches in hun intuïtieve kracht te empoweren. En samen met alle deelnemers en docenten het energetische hart van de Academie volop te laten stromen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.