Esther Duine

Docent Intuïtief Coachen
Voor mij is de Academie voor Holistisch Coachen een community die mensen opnieuw bewust maakt dat zij zelf de motor zijn voor een gelukkig en gezond leven en die dit na hun opleiding met passie en plezier zelf uitdragen. En ik ben er één van. Als holistisch coach begeleid ik mensen bewuster te worden van wie ze werkelijk zijn. Om lichter en liefdevoller te leven vanuit hun authentieke zijn.

Reis naar binnen

Ik herwon mijn innerlijke kracht, toen ik de wijsheid niet langer buiten, maar in mijzelf zocht. De verbinding met mijn lichaam herstelde. De reis maakte van mijn hoofd naar mijn hart. Mijn persoonlijke stukken onder ogen kwam. Sinds die tijd voel ik mij elke dag meer thuis in mijzelf. Leef ik voluit!


Persoonlijke groei en bewustwording zijn altijd mijn passie geweest. En nu begeleid ik ook anderen hierin. Na een carrière als communicatieadviseur ben ik sinds enkele jaren werkzaam als holistisch coach met verschillende specialisaties: transformatiecoaching, leefstijlcoaching en wandel- en natuurcoaching.

Intuïtieve kracht

De opleiding tot holistisch leefstijlcoach bracht mij terug bij mijzelf. En meer. Ik werd mij niet alleen bewust van mijzelf, mijn lichaam, mijn gedachten en mijn gevoelens. Ik ervoer ook weer mijn essentie en mijn vermogen om helder waar te nemen. Daar wilde ik meer van. Ik leerde te vertrouwen op mijn intuïtieve waarneming. Ook ontdekte ik dat ik de kracht zelf ben. Met mijn intuïtieve werkwijze kan ik nog meer verdieping aanbrengen in mijn sessies.

Het is fantastisch om als docent Intuïtief Coachen samen met Marieke Anne Kamp bezielde coaches, in hun intuïtieve kracht te empoweren. En samen met alle deelnemers en docenten het energetische hart van de Academie volop te laten stromen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?