Gerda Evenhuis

Docent Persoonlijke Ontwikkeling

Jarenlang heb ik mogen werken als logopediste in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Ik begeleidde leerlingen met een ernstige communicatieve beperking en coachte het team van professionals. Ik heb veel passende trainingen gemaakt en gegeven. Ook heb ik volwassenen mogen opleiden tot ervaringswerkers bij een grote landelijke organisatie. In dit werkzame leven draaide alles om communiceren. Je boodschap kunnen bedenken en zó verwoorden dat jij begrepen wordt, is belangrijk. Het geeft je het gevoel dat je er mag zijn en dat je gehoord wordt.

Gerda Evenhuis

Balans in adem en beweging

Als Hatha yoga docent heb ik geleerd en ervaren dat adem en bewegen elkaar ondersteunen en volgen. Wanneer je snel beweegt, adem je immers ook sneller. Mijn adem, het ritme en de beweging vertelt me dan ook veel. En wanneer ik uit balans ben is het voor mij een krachtige tool om weer tot rust te komen.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de lessen Persoonlijke Ontwikkeling die ik bij de Academie verzorg, neem ik de deelnemers mee in verbinding met zichzelf. Iedereen ontmoet zijn/haar authentieke zelf en ervaart het gevoel van ‘heelheid’. Ons lichaam, de gedachten, emoties en gevoelens zijn met elkaar verweven en hebben ons wat te vertellen. Dit luisteren naar ons zelf vraagt om rust en om gerichte en liefdevolle aandacht, zonder oordeel.

Stress & burn-out coach

Naast het verzorgen van de lessen bij de Academie voor Holistisch Coachen heb ik een eigen praktijk als holistisch leefstijlcoach en stress & burn-outcoach. In deze praktijk help ik mensen op weg naar een meer ontspannen en gezonde leefstijl. Ik verzorg een stress-reductie-plan bij bedrijven en begeleid mensen één op één.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.