Leo van Woerden

Op de vrije universiteit ben ik opgeleid tot neurowetenschapper. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid, een slaap-expertise ontwikkelt en mijn leven gewijd aan het begrijpen van het menselijk brein. Ik heb producten en technieken ontwikkeld voor optimale gemoedstoestand, focus, energie en slaap, waarmee je gezondheid en ontwikkeling maximaal gewaarborgd zijn. Kennis is echter alleen interessant als je er wat mee doet en we doen pas iets als we inzicht hebben en ergens in geloven. Dit is waarom ik coaching zo waardevol vindt. Afgelopen jaren heb ik mij daarom op dit vlak verder ontwikkelt.

Leo van Woerden

Ik kom uit een gezin van zes kinderen. Mijn ouders zijn artsen. Als klein jongetje barstte ik altijd van de energie. Op de middelbare school speelde ik drums in een band. Op andere dingen kon ik me niet goed concentreren en schoolresultaten waren matig. Als een van de eerste uit mijn generatie kreeg ik de diagnose ADHD, wat mijn interesse in menselijke biologie aanwakkerde. Ik wilde meer te weten komen over hoe mensen functioneren en hoe je dit kunt optimaliseren. Tijdens mijn studie neurowetenschappen aan de Vrije Universiteit leerde ik dat mensen zijn zoals ze zijn vooral door hoe ze gevormd zijn. Uit eigen ervaring en uit onderzoek leerde ik dat je ADHD-verschijnselen kunt krijgen van slaaptekort en dit laatste had ik absoluut. Hier kun je dus controle over nemen en zo kun je controle op veel meer vlakken pakken. Het belangrijkste is controle en optimalisatie van je gedrag, je voeding en je omgeving.

Ik heb supplementen ontwikkeld bestaande uit natuurlijke ingrediënten.. Voeding op maat, naar behoefte van ons westerse brein. Deze supplementen helpen je brein op een natuurlijke manier de juiste “stofjes” aan te maken en in balans te brengen. Het effect hiervan is dat je dieper slaapt, je beter voelt, gezonder bent en meer succes & geluk kunt ervaren in je leven. Mijn kennis is holistisch en gaat veel verder dan alleen voeding en slaap. Kennis die iedereen zou moeten hebben.

Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om mijn positieve energie samen met mijn neurowetenschappelijke kennis, coaching- en drumvaardigheden te combineren in workshops, lezingen, trainingen en 1 op 1 sessies.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.