Sandra van Veen

Eigenaar van praktijk ‘Sansitive’ voor Communicatie, Coaching en NLP

Al op zeer jonge leeftijd was ik actief in het jongerenwerk. En ervoer al snel dat mijn manier van communiceren van grote invloed is op mijn handelen. Het gezin, de opvoeding en de omgeving waarin je opgroeit, is bepalend voor jouw kijk op de wereld. 

Sandra van Veen

Ik besloot om de studie Jeugdwelzijnswerk te gaan doen. Deze opleiding sloot alleen niet aan bij mijn denkbeelden en ik maakte de switch naar mijn andere passie: Communicatie.

In de wereld van communicatie voor (corporate) organisaties heb ik heel veel ervaring, kennis & inzicht opgedaan in hoe communicatie werkt. Wat je tegen jezelf en tegen de ander zegt en hoe je over jezelf denkt. Je persoonlijke communicatie is van groot belang en hierin zocht ik verdieping.

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met NLP. Door NLP heb ik een set communicatietechnieken gekregen die het gevoel, denken en gedrag positief beïnvloeden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de kennis van NLP kan gebruiken voor persoonlijke en sociaal emotionele ontwikkeling en deze kennis en vaardigheden deel ik graag.

Ik nodig je graag uit om tijd voor jezelf te reserveren. Tijd waarin je aandacht besteed aan je communicatie, je emoties, gedachten, overtuigingen en je gedrag. Ook kijken we naar patronen en systemen.

Ontdek wat voor jou belangrijk is. Je wordt je bewust van je onbewuste processen en je krijgt handvatten om gelijk mee aan te slag te gaan.

Ik geloof in positieve intenties van mensen. Een positieve focus levert energie. Wat de basis is voor (meer) geluk, welzijn en verbinding.

Benieuwd wat de andere coaches te vertellen hebben?

Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te in te vullen en te verzenden ontvang je de brochure voor de opleiding Systemisch werken/Familieopstellingen binnen enkele minuten in jouw mailbox.

Velden met een * zijn verplicht.