Barbara van der Kolff

Jarenlang werkte ik in het bedrijfsleven, een periode waarin bij mij een fascinatie ontstond voor ‘wellness’. Hoe kun je met alle druk die we onszelf en elkaar tegenwoordig opleggen het beste omgaan en jezelf weer opladen na een piekperiode. Preventieve gezondheidszorg, op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Mijn opleiding aan de Academie voor Wellness Coaching heeft me de tools gegeven in balans te komen en te blijven. Ik werd me bewust van (beperkende) gedachten en gewoontes qua voeding en beweging, ik leerde voelen en om te vertrouwen. Ik maakte mijn eigen helende groeiproces door en deed ondertussen alle benodigde theoretische kennis en praktische ervaring op zoals nodig in een beroepsopleiding

Mijn missie werd het geleerde ook aan anderen door te geven, zowel aan particulieren maar zeker ook in het bedrijfsleven. Inmiddels is dit ook werkelijkheid geworden; ik heb mijn vaste baan in de media-en reclamewereld opgezegd en coach vanuit mijn eigen praktijk, Going Fishing, maar word ook ingehuurd door bedrijven als coach, cursusbegeleider en masseur, en gevraagd als manager, project leider, sparring partner en blogger. Vanwege mijn klantgerichtheid, sociale vaardigheden, achtergrond in het bedrijfsleven in combinatie met het geleerde tijdens de opleiding ben ik breed inzetbaar.

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!