Margaretha Schokker

Temidden van het gefluit van vogeltjes, ver weg van de snelweg in de ‘rimboe’ van Frankrijk, was daar de ingeving: ik wil heel graag 1 op 1 aan de slag met mensen! Niet meteen in een groep, of in organisaties, juist persoonlijk.

En ook niet op 1 onderwerp, ik wil graag holistisch aan de slag. Daar zit juist de meerwaarde! Dat had ik zelf ervaren tijdens mijn burnout, en mijn intuïtie gaf dat sterk aan.

Dolblij was ik toen ik bij de Academie voor Holistisch Coachen kon beginnen. Het sprak me aan van begin tot eind. De grootste verandering was door juist naar binnen te leren gaan, en wat er is er gewoon te laten zijn.

De lessen over focussen waren heel mooi, deze techniek pas ik nog dagelijks toe in mijn praktijk.

De docenten bij de Academie helpen je echt om zowel jezelf te ontwikkelen, als om jou tot een hele goede coach op te leiden.

Bijna alle technieken blijven interessant, ook al heb ik er soms een eigen sausje overheen gegooid. Dat is juist mooi om te doen, het je eigen maken.

Een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd, en ik heb sindsdien een goed lopende praktijk, met hele leuke cliënten. Ik begeleid sensitieve ondernemers om volledig op hun intuïtie te leren vertrouwen in hun bedrijf en hun leven. Ook help ik ze om samen te werken met hun DreamTeam van gidsen. Elke dag werk ik met plezier. Het is heerlijk dat de droom die ik al jaren had, nu werkelijkheid is geworden.

Nieuwsgierig? Wees welkom op www.volgjehartspecialist.nl en neem contact met mij op via post@volgjehartspecialist.nl